Süper Üye
Çoçukken zamanlarımız daha dolu geçiyordu şimdi hep aynı şeyleri yapıyoruz ondan olabilir.Bugün pazartesi, haftasonuna çok var derken birden perşembe gününde buluyorsun kendini
Çocukken tam tersine zaman çok yavaş geçiyor ve asla ölmeyecek gibi hissediyordum.
Boş bir günün sonunda günün nasıl geçtiğini anlayamazken dopdolu bir günün sonunda insanda
zaman anlamında bir doygunluk hissi oluşuyor. sanırım mesele dakikaları doldurabilmekte.
mesela bugün zamanın çoğunu okulda arkadaşlarımla geçirdim okuldan sonra gezip eğlendik ve zaman gayet yeterli ve yavaştı.
lütfen dakikaları doldurmaya çalışın sürekli aynı şeyleri yapmayın.
zaman, soyut gibi olsa da aziz bir varlık. Zamanın rengini değiştiren insan, çeşitlendiren ve zenginleştiren de insan.Bugün pazartesi, haftasonuna çok var derken birden perşembe gününde buluyorsun kendini
Çocukken tam tersine zaman çok yavaş geçiyor ve asla ölmeyecek gibi hissediyordum.
Boş bir günün sonunda günün nasıl geçtiğini anlayamazken dopdolu bir günün sonunda insanda
zaman anlamında bir doygunluk hissi oluşuyor. sanırım mesele dakikaları doldurabilmekte.
mesela bugün zamanın çoğunu okulda arkadaşlarımla geçirdim okuldan sonra gezip eğlendik ve zaman gayet yeterli ve yavaştı.
lütfen dakikaları doldurmaya çalışın sürekli aynı şeyleri yapmayın.
cebimizde para yoktu ama sanki daha zengindim o zamanlar şuan varda ne oluyor çok güzel bi yazı duygulandırdı25 yaşındayım 15 yaşımı dün gibi hatırlıyorum cebimizde para yoktu ama mutluyduk akşam ezanında eve giderdik ama dolu dolu yaşardık. Şuan yoğun bir iş hayatım var sabah kalkıyorum bilgisayar başındayım kafamı kaldırıyorum akşam 10 oluyor. Hayat telaşı maalesef. Bir süre sonra monotonlaşıyoruz yoğun iş hayatından. Mesela 3 hafta önce beslediğim köpeğimin aşısını yaptırmıştım dün veterineri aradı aşısı geldi diye ben geçen hafta yaptırdık ya dedim. Orada anladım 3 haftanın 1 hafta gibi geçtiğini. Yaşlanıyoruz be. Hayattan keyif almak lazım..
felaket bi tespit bu arada he yaşımızı oran gibi düşnürsek sürekli oran artıyor 1 yıl hep sabit harikaçok eskiden bununla ilgili şöyle bir şey okumuştum:
Bir daire hayal et ve ortaokulda gördüğümüz matematikteki kesirleri düşün, mesela 1 yaşındasın, 1 yıl boyunca hayattaydın, hayatının tamamı sadece 1 yıl yani bütün daire, sonra 2 yaşını doldurdun, artık iki yıldır hayattasın ve daireyi naptık 2 parçaya ayırdık, 3-5-10-20 yaşını doldurduğunu düşünelim, 20 yıldır hayattasın bu sefer noldu 19-20 yaş aralığındaki 1 yıl çok küçük bir dilim oldu, hayatta böyle işte daha uzun yaşadıkça dilimler gittikçe küçülüyor bu yüzden ileri yaşlarda zaman daha hızlı geçiyormuş algısı oluşuyor
rica ederimfelaket bi tespit bu arada he yaşımızı oran gibi düşnürsek sürekli oran artıyor 1 yıl hep sabit harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?