☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
fade introsunda geçiş başka oldu film gibi ses eklediğim için o filme benzedi birazayy geçişe bakfadeden daha güzel olmuş bu eline saglık
:โซน::โซน::โซน::โซน:อ๊ะ ดูที่การเปลี่ยนแปลงมันสวยงามกว่าการแสดงออก ขอบคุณสำหรับมือของคุณ
Bence güzel ama bi öneri yapmak istiyorum o logonuzu biraz daha sade yapsanız bence daha şık olacağını düşünüyorum jandarma logosuna benziyor biraz✳✳ ✳✳
Forumun en efsane delisinden herkese merhaba dostlar
deneme olarka yaptığım sinematik geçişli intro denemesini sizlerle paylaşıyorum
efektlerin geçişleri biraz uğraştırdı ama böyle bir edit çıktı ortaya
hepinize iyi seyirler dilerim
✳✳ ✳✳
jandarma logosu gibi olsun istiyorum zaten de biraz sade logo tasarımı yapmam gerekli tabiBence güzel ama bi öneri yapmak istiyorum o logonuzu biraz daha sade yapsanız bence daha şık olacağını düşünüyorum jandarma logosuna benziyor birazgüzel ama
Koooskocaaa by legend crazy ve sade bir logo.... Eşek etinden pastırma gibi o ne öyleBence güzel ama bi öneri yapmak istiyorum o logonuzu biraz daha sade yapsanız bence daha şık olacağını düşünüyorum jandarma logosuna benziyor birazgüzel ama
hiç yaniKoooskocaaa by legend crazy ve sade bir logo.... Eşek etinden pastırma gibi o ne öyle
jandarma logosu gibi olsun istiyorum zaten de biraz sade logo tasarımı yapmam gerekli tabi
capcut,vn,ae ile uğraştım aradığım bie efekt birisinde yok birisinde var ama bu videoda ae ağırlığı yok yalnızyaparsınız muhtemelen güzel bi şey bunuda mı ae ile yaptınız
çok iyi olmuş helal eline sağlık kral özellikle imzan daki Aykut Elmas videosu çok iyi✳✳ ✳✳
Forumun en efsane delisinden herkese merhaba dostlar
deneme olarka yaptığım sinematik geçişli intro denemesini sizlerle paylaşıyorum
efektlerin geçişleri biraz uğraştırdı ama böyle bir edit çıktı ortaya
hepinize iyi seyirler dilerim
✳✳ ✳✳
VN hangi program bilemedim tam olarak hangisi o forumda bu konuda en bilgili siz misinizcapcut,vn,ae ile uğraştım aradığım bie efekt birisinde yok birisinde var ama bu videoda ae ağırlığı yok yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?