by legend valorant prof edit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
valla bu konudan sonra denedim premier pro + capcut kullanarak deneme amaçlı birşey yaptım güzel oluyormuş

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
valla bu konudan sonra denedim premier pro + capcut kullanarak deneme amaçlı birşey yaptım güzel oluyormuş
Olur olur dostum premier proda rtx seviyesinde bir ekran karti ile render yaparsan sonuç güzel oluyor ama premierle bu kadarda yapabilmek bir yetenek 👍gelisir

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
the image quality seems a bit bad good luck

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Sesleri çok yanlıs atama yapmışsın hazır ses efekti mi kullandın
evet doğrudur seslere çok takılmadım sadece efekt denemesi amaçlı bir çalışmaydı öylesine yaptım yani :D hazır ses efektiydi evet normalde şarkının vah vah kısımlarına vuruş anlarını getirip ses efektini bi tık daha canlı birşey yapıp tam vuruş anına denk getirmem lazımdı ama gece geç saatte öylesine yaptım :)

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
evet doğrudur seslere çok takılmadım sadece efekt denemesi amaçlı bir çalışmaydı öylesine yaptım yani :D hazır ses efektiydi evet normalde şarkının vah vah kısımlarına vuruş anlarını getirip ses efektini bi tık daha canlı birşey yapıp tam vuruş anına denk getirmem lazımdı ama gece geç saatte öylesine yaptım :)
Programin mantiğinı anladiysan birde keyframe isini çozersen yapılamayacak edit yok dostum keyframe editlerin en altin kurali
Normal çalismamda bir edite bir gecişe 2 efekt atılir ama ben 4 efekte 2 ses 3 adet de trans atiyirum ama bunlari after,capcut,vn üzerinde cesitli duzenleme yapiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Programin mantiğinı anladiysan birde keyframe isini çozersen yapılamayacak edit yok dostum keyframe editlerin en altin kurali
onada bakıcam inşallah senin videolar hoşuma gitti zaten yorumlardan görmüşsündür onun üzerine çalışmayı yaptım boş vaktimde geliştirmeye devam ederim teşekkür ederim değerli yorumun için <3

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
onada bakıcam inşallah senin videolar hoşuma gitti zaten yorumlardan görmüşsündür onun üzerine çalışmayı yaptım boş vaktimde geliştirmeye devam ederim teşekkür ederim değerli yorumun için <3
capcut üzerinde takilirsan yardimcı olabilirim 👍çunku suanda anlayabilecegin en basit arayuz capcutta

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
capcut üzerinde takilirsan yardimcı olabilirim 👍çunku suanda anlayabilecegin en basit arayuz capcutta
yayıncıyım capcut ile ilgileniyorum ancak premier pro öğrenme taraftarıyım biraz daha geliştirici yararlı oldugunu düşünüyorum yardımcı olmak istersende sevinirim teşekkür ederim <3

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
yayıncıyım capcut ile ilgileniyorum ancak premier pro öğrenme taraftarıyım biraz daha geliştirici yararlı oldugunu düşünüyorum yardımcı olmak istersende sevinirim teşekkür ederim <3
takıldığın yerler olursa yardımcı olurum elbet ;) 👌

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Video yakinda youtube da arkadaşlar

nothing
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Güzel bir edit olmuş başarılı ama görüntü kalitesi biraz kötü gibi, eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...