Onaylı Üye
valla bu konudan sonra denedim premier pro + capcut kullanarak deneme amaçlı birşey yaptım güzel oluyormuş
Olur olur dostum premier proda rtx seviyesinde bir ekran karti ile render yaparsan sonuç güzel oluyor ama premierle bu kadarda yapabilmek bir yetenekvalla bu konudan sonra denedim premier pro + capcut kullanarak deneme amaçlı birşey yaptım güzel oluyormuş
Sesleri çok yanlıs atama yapmışsın hazır ses efekti mi kullandınvalla bu konudan sonra denedim premier pro + capcut kullanarak deneme amaçlı birşey yaptım güzel oluyormuş
evet doğrudur seslere çok takılmadım sadece efekt denemesi amaçlı bir çalışmaydı öylesine yaptım yaniSesleri çok yanlıs atama yapmışsın hazır ses efekti mi kullandın
Programin mantiğinı anladiysan birde keyframe isini çozersen yapılamayacak edit yok dostum keyframe editlerin en altin kuralievet doğrudur seslere çok takılmadım sadece efekt denemesi amaçlı bir çalışmaydı öylesine yaptım yanihazır ses efektiydi evet normalde şarkının vah vah kısımlarına vuruş anlarını getirip ses efektini bi tık daha canlı birşey yapıp tam vuruş anına denk getirmem lazımdı ama gece geç saatte öylesine yaptım
![]()
onada bakıcam inşallah senin videolar hoşuma gitti zaten yorumlardan görmüşsündür onun üzerine çalışmayı yaptım boş vaktimde geliştirmeye devam ederim teşekkür ederim değerli yorumun için <3Programin mantiğinı anladiysan birde keyframe isini çozersen yapılamayacak edit yok dostum keyframe editlerin en altin kurali
capcut üzerinde takilirsan yardimcı olabilirimonada bakıcam inşallah senin videolar hoşuma gitti zaten yorumlardan görmüşsündür onun üzerine çalışmayı yaptım boş vaktimde geliştirmeye devam ederim teşekkür ederim değerli yorumun için <3
yayıncıyım capcut ile ilgileniyorum ancak premier pro öğrenme taraftarıyım biraz daha geliştirici yararlı oldugunu düşünüyorum yardımcı olmak istersende sevinirim teşekkür ederim <3capcut üzerinde takilirsan yardimcı olabilirimçunku suanda anlayabilecegin en basit arayuz capcutta
takıldığın yerler olursa yardımcı olurum elbetyayıncıyım capcut ile ilgileniyorum ancak premier pro öğrenme taraftarıyım biraz daha geliştirici yararlı oldugunu düşünüyorum yardımcı olmak istersende sevinirim teşekkür ederim <3