Bypass Fixlendi mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese selam 3 gündür bypass la ilgili başım dertte oyunda loot yapana kadar sorun yok ancak bir kill aldığımda bile veri değişimi hatası veriyor ilk başlarda 10 dk ile başladı şimdi 5 saate kadar çıktı ban süresi 10 yıla doğru gidiyor acaba bypass ların hepsi mi fixlendi yoksa sorunsuz kullanan varmı. Fixlendi ise de güncelleme yapılacakmı herkese iyi oyunlar teşekkürler.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
benim anlamadığım şu an oynuyorum yan hesabımla hiç ban yememiştim 8 leş oldu halen atmadı oyundan kara listeye falanmı alındım acaba

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
eğer mh hilesi açıyorsan hosts dosyası değiştir çünkü mh kendi hostunu koyuyor.

Üye
6 HİZMET YILI
Bypassme fixlendi şuan sadece cerberus 1.4.4 versiyonunda ban yemiyor.Oda hile kullanmazsan ve 5 saat ban yok saat farkından dolayı 5 saat gözüküyor ama 10 dakika atıyor

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bypassme fixlendi şuan sadece cerberus 1.4.4 versiyonunda ban yemiyor.Oda hile kullanmazsan ve 5 saat ban yok saat farkından dolayı 5 saat gözüküyor ama 10 dakika atıyor
Kardeşim cerberus 1.4.4 kullanıp dword hilesi kullanırsak mi atıyor yoksa bypass kullanırken dword hilesi acmamam mi lazim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşim cerberus 1.4.4 kullanıp dword hilesi kullanırsak mi atıyor yoksa bypass kullanırken dword hilesi acmamam mi lazim

Aslında hileyle pek alakası yok 10 dakika ban atmasının.Yani ben bypassı hilesizde denedim hilelide denedim her şekilde ban atıyor.Gündüz bansız oynadığım oyun şuan ban atıyor.Bana öyle geliyorki sistem mobil ve klavye hareketlerini algılıyor.Ben cerberus 1.4.4 de ban yediğimde anında 1.4.5 kuruyordum ban açılıyordu ama şimdi olmuyor.Yani yazılımsal kolay birşey banı açmak ama ben anlamıyorum yazılımdan.Birde tencentin kendi emülatörü arka planda çalışan uygulamaları görebiliyor.Ben şimdi ld player ile sadece bypasslı deneyeceğim.Beni şaşırtan ise bypasslı son 3 gündür o kadar maç attım ama sadece 1 adet hileliyle karşılaştım.Araplara ne oldu?

UwU :3
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
cerberus 1.4.4 ile hile açamazmıyım yani?

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
cerberus 1.4.4 ile hile açamazmıyım yani?
Kardeşim ben dün cerberus 1.4.5 kurdum oyunun ortasında gene 10 dk banladi ama şöyle bir sıkıntı var yan hesabım var hiç Ban yemedigim pek fazlada oynamadigim onunla girdin 9 kill aldım ama banlamadi sorunsuz oynadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...