Magic Bullet açmıştım sadecesen 10 yıl ban ı büyük ihtimalle Aimbot yüzünden yemişsindir. baypass kullanıyorsan bu adımları izlemen senin için iyi olur
Magic Bullet açmıştım sadecesen 10 yıl ban ı büyük ihtimalle Aimbot yüzünden yemişsindir. baypass kullanıyorsan bu adımları izlemen senin için iyi olur
yeni bi dosya oluştur ismini Hosts yap ETC klasörü içerisinde ... gerekli adresleri içerisine ekle kaydet çıksadece Hosts diye bir dosya yokdediğim var
eskisi de kalsın mı onu sileyim mi?yeni bi dosya oluştur ismini Hosts yap ETC klasörü içerisinde ... gerekli adresleri içerisine ekle kaydet çık
şöyle yaptım hocam doğrumudur?eskisini masaüstüne al yedekte kalsın. aha sonra yerine alırsın
her oyuna girmeden önce veya çıktıktan sonra aşağıdakileri uygula (kendi uyguladıklarım)arkadaşlar yardım edin şimdi bu bypası kurduktan sonra ban yememek için ne yapmak lazım bypass me için
arkadaşlar yardım edin şimdi bu bypası kurduktan sonra ban yememek için ne yapmak lazım bypass me için
bypassme 7.0 Kullanıyorum Bir Sıkıntı Yok... Oyunu Revo Unistaller İle Kaldır Komple Temizle GameLoop Old Versiyon Kur. Bypassme 7.0 Çalışıyor.bypass fixlendi galiba bende şu anda pasif konumda senin yöntemle giriyordum her zaman
Bu işlemleri her emülatörden cıkıp yapıp girdiğimiz'demi yapıcaz yoksa her pc kapanıp acıldıgında mı ?
Teşekkür ederim hemen deneyip bilgilerimi aktarıcamher oyunu kapatıp Tekrar girmek isstediginde uygulaman lazım
Post automatically merged:
Ashampoo WinOptimizer 17 indirdim temp klasörünün içindekileri felan neye tıklamam gerekiyor ?Aynen .. emulatorden her cıktıgında uygularsa daha saglıklı olur
ama CMD kodlarını uyguladıktan sonra pc restartı unutma
Teşekkür ederim hemen deneyip bilgilerimi aktarıcam
Ashampoo WinOptimizer 17 indirdim temp klasörünün içindekileri felan neye tıklamam gerekiyor ?
Ashampoo WinOptimizer 17 indirdim temp klasörünün içindekileri felan neye tıklamam gerekiyor ?
Yeni çıkan cerberus 1.4.5 kullanmana rağmen mi ?beyler ana hesabım ban yedi. emulatör tespitinden değil ama büyük ihtimalle 2000 report den sonra bot gm lere iletiyor reportları ve inceliyorlar. büyük ihtimalle oyun tarzınızdan anlıyorlar pc olduğunuzu. en son 15 kill aldım ve lobiye döndüm 1nciydim. eninde sonunda ban yiyorsunuz kaçışı yok bunun
ban sebebi: kurallara uymadığınız için hesabınız şu tarihe kadar engellenecek: 2029
cerberus kaynaklı degildir.aim açtınmı ?beyler ana hesabım ban yedi. emulatör tespitinden değil ama büyük ihtimalle 2000 report den sonra bot gm lere iletiyor reportları ve inceliyorlar. büyük ihtimalle oyun tarzınızdan anlıyorlar pc olduğunuzu. en son 15 kill aldım ve lobiye döndüm 1nciydim. eninde sonunda ban yiyorsunuz kaçışı yok bunun
ban sebebi: kurallara uymadığınız için hesabınız şu tarihe kadar engellenecek: 2029