Bypass Kullanmak suan mantıklımı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi halinde birisi
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Suan bypass kullanmak mantıklı mı bıde dego gh var suan bypass ız acsam nasıl olur sadece esp acık olcak bı sekılde cok hıle var oynayamadık arastırdım bende artık hıle acıcam yeter yanı

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ya internette 1.4.5 surumu atanlar var dun full kullandım ban yemedım bugun ban yedim felan diyenler vardı direk sildim

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bypass'ı hiç güncellemedim. Ama hala ban sorunu yok. Neden bilmiyorum...

Kendi halinde birisi
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
dıger hesab da verı degısımı baglantı koptu hatası verdı 5 saatlık bann attı 2 defa

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
suan kullandıgımız ceberus bypass baska pısyasada gormedım cebarus guncellemının uzun suregı yonunde acıklama yaptı bana kalırsa ılk 2 hafta bence bypass la gırıs yapılmaz guncelleme geldıgı zaman yuklenebılırısınız.
Aksi taktırda zaten sonumuz banned 10 yıl ban gelır ıyı farumlar

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben niye ban yemiyorum la, hile de açık :D

tGB.png

tgb2.png

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
eskı bypass ban atıyor. bugun olmazsa yarın banko yersın hesaba yazık etme bence :)

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kardeşim bu kadar sabırsız olmayın azcık sabredin bypassız oynayın şu oyunu belli ki millet ban yiyor hesabınızı riske atmaya değmez aç espni aimbotunu neyse paşa gibi oyna 1 hafta pcdekilere karşı zaten update geldiği zaman 0 ban riskle oynarsın bu kadar basit

Üye
7 HİZMET YILI
Hala ban yemedim diyenler 10 yıl ban yiyip utancindan yazamayanlarla dolu hala ban yememiş görürsün 1 2 gün sonra devam et sen :)) ben vip antiban korumalı hile ile 10 yıl yiyorsam bypastan

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hala ban yemedim diyenler 10 yıl ban yiyip utancindan yazamayanlarla dolu hala ban yememiş görürsün 1 2 gün sonra devam et sen :)) ben vip antiban korumalı hile ile 10 yıl yiyorsam bypastan
ben hayatımda bır kez vip hıle almıstım poınt blankde. daha oncesınde 2 yıl normal hıle ıle oynamıstım hıcbır sorun yokdu. vip alınca 2. gunu ban yemıstım :D

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ban yesem neden söylemeyeyim ki ban yesem de pek şeyimde olmaz hatta zaten ban yesemde oyunu bıraksam havasındayım

Üye
7 HİZMET YILI
5 veya 10 dkk lık ban yiyenler beklerse sorun çıkmıyo ama tekrar tekrar denerse direk 10 yıla çıkıyor , kimi hesaplardada direkt olarak 10 yıl ,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...