Ben EAC Bypass Yapıyorum cheat engine ile hileyi tamamlıyorum işim bittikten sonra bilgisayara restart atıyorum eğer bunu yapıp üstüne forumdaki hwid spoofer kullansam Steam Hesabım Banlanır mı ?
Seni yaklaşık yarım saat önce Dead by Daylight forumlarında gördüm. Sanırım ondan bahsediyosun. Her neyse Zekeo'nun Bypass'ı şuan gayet güzel WKE'nin işi bitti. Cheat engine ile işini halledip bilgisayarı yeniden başlat dosyaları ve Process Hacker'i sil. Hiç bir sorun kalmayacktır.
İyi forumlar
Düzenleme Notu: Demek istediğim HWID Spoofer kullanman gerekiyorsa (başka oyun için) kullanabilirsin her hangi bir sorun çıkmaz.
Seni yaklaşık yarım saat önce Dead by Daylight forumlarında gördüm. Sanırım ondan bahsediyosun. Her neyse Zekeo'nun Bypass'ı şuan gayet güzel WKE'nin işi bitti. Cheat engine ile işini halledip bilgisayarı yeniden başlat dosyaları ve Process Hacker'i sil. Hiç bir sorun kalmayacktır.
İyi forumlar
Zekeo'nun Bypass'ı Forumda en üstte sticky bir biçimde duruyor. Reborn yazandan bahsediyorum. Onun dışında WKE Patchlendi. Dokunmanı hiç ama hiç tavsiye etmiyorum.
Zekeo'nun Bypass'ı Forumda en üstte sticky bir biçimde duruyor. Reborn yazandan bahsediyorum. Onun dışında WKE Patchlendi. Dokunmanı hiç ama hiç tavsiye etmiyorum.
Bu konuda belirtilen oyun, Steam'e pek bağlı sayılmaz o yüzden temizlemesine gerek yok. Yani demek istediğim banı VAC olarak steam değilde, Oyunun DEV'sleri atıyor. Oyun yasaklaması olarak geçiyor o yüzden sanmıyorum gerekeceğini. İyi geceler