Bypass Yapımcısından Açıklama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Herkese cevap veriyorum: Dediğim gibi, güncellemeler daha az sıklıkta olacak, bu yüzden kesin olarak bu ay değil, yakında yeni bir sürüm beklemeyin. Bunun arkasındaki nedenler çoktur, uğraşmaya çalıştığım birçok sorun var, artı boş zaman eksikliği. Bu yüzden kendi güvenliğiniz ve Cerberus'un güvenliği için beklemek daha iyidir. Unutma, sabır, sahip olman gereken erdemdir. 1.4.5 sürümünden ne beklediğinizi bilmiyorum, esas olarak burada ve orada bypass algosunda bazı tweakslarla LDPlayer'a yeni bir nefes vermeye odaklanacak ve hayatınızı kolaylaştıracak yeni bir özellik olacak . Yasakları kendiniz halletmelisiniz, APK düzeyinde (şu anda) onlar için istikrarlı, çapraz öykünücü düzeltmesi sağlayamıyorum. Umarım şimdi spam göndermeyi kesersiniz, her spam mesajı yayınlanmayı geciktirir. Ve tabii ki, her türlü (ve öyle değil) kelimeler ve destek için çok teşekkür ederim!

Not:Alıntıdır. Ciceron tarafından bizzat yazılmış yazıdır.

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
acıkcası bypass yapabılen varsa buyursun yapsın ben cok sıkıldım bırakıyorum konusması bu ay bence beklemeyın derım bypass suan banned sebebıdır her turlu yakalnıyorsunuz bunu unutmayın. İyi Forummlar :)

Üye
7 HİZMET YILI
yapılabilicek bişey olsa memoryhackers yetkilileri de yapardı zaten bilader

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
valla ben hala kullanıyorum sadece arada ıstemcıden dolayı 2 gun yasak koyuyor o kadar o sorunuzu çözebilirseniz on numara

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
yonetıcılere verelım bypass kodlarını guncellesınler?

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ciceron reiz sadece memoryhackers için mi yapıyor bunu ??

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
APK düzeyinde hile Varmı memory ekibinin yaptıgı.. ben hiç görmedim de

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Şu an herhangi bir şekilde Cerberus 1.4.5 sürümü mevcut değildir ve olanlar da orjinal dosyası değildir. Kullanılması yapımcı tarafından da tavsiye edilmiyor ki zaten TGB yeni bir isim değişikliği, arayüz ve yapım aşamasına girdi. Kısacası Bypass kullanmayın ve başka sürümlerine de itimat etmeyiniz. Güncellendiği zaman ki bu biraz zaman alacak burada ki konudan takibini yapabilirsiniz. İyi forumlar

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hala mobil gözüküyorum ama 3 4 gunde bir 2 gün yasak koyuyor işlemciden dolayı bilmem ne diyo ağ bağlantınızı kontrol edin yazıyo verdiği tarihe kadar giremıyosun sonra devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...