Bypass İçin Nerden Başlamak Gerekiyor Programlama Dilimi Ögrenmem Gerekiyor Ayrı Bir Şeyimi Var Kısa Bir Özet Geçermisiniz Mesala Battle Eye Vb. Hile Korumalarını Aşmamın Yolu Varmı ?
Bu Forumda Kopyala Yapıştır Bitip Kodlama Hakkında Bilgi Paylaşımı Yapılmaya Nezaman Başlarsa Ozaman Esas Toolar Kodlanacak.
Herkes Kopyala Yapıştır Yapıyor Böyle Sadece Tek Bişey Yapabilyor Ama Bunun Yerine Bilgi Paylaşımı Olsa Forum Tadından Yenmez
Hatta Bir Video Seyretmiştim İsmini Hatırlamıyom Söz Aklımda Kalmış (Bize Robotlaşmayı Öğretiyolar Robot Yapmayı Değil!)
Bu Forumda Kopyala Yapıştır Bitip Kodlama Hakkında Bilgi Paylaşımı Yapılmaya Nezaman Başlarsa Ozaman Esas Toolar Kodlanacak.
Herkes Kopyala Yapıştır Yapıyor Böyle Sadece Tek Bişey Yapabilyor Ama Bunun Yerine Bilgi Paylaşımı Olsa Forum Tadından Yenmez
Hatta Bir Video Seyretmiştim İsmini Hatırlamıyom Söz Aklımda Kalmış (Bize Robotlaşmayı Öğretiyolar Robot Yapmayı Değil!)
Doğru Söylüyon Ama Konu İle Alkası Yok Ülke Gelişiyor Bilmem Ne Kendi Bişeyimizi Üretiyoruz Halbukü Üretiyoz Dedikleri Şeylerin Parçaları Komple Yabancı Yol Yapıyoruz Vs Şunu Yapyoz Bunu Yapıyoz Şu Bu Deyip Dilinden Numaradan Allah Eksiltmeyip Telfonda Birbirleriyle Konuşurken: İnternete Dinle Alakalı Sözler Aratıp Her Çıktıkları Yerde 1 Tane Okuyorum Deyip Bizlerle Dalga Geçiyolar Neyse Ya Konuşsam Kunuşurum Morelim Bozuluyor
Sistemden sisteme göre değişir. Xigncode3 ByPass yapılması kolaydır. Ama BattlEye gibi sistemlerde ByPass yapılması zordur. Yapılamaz diye bir şey yok. İlla ki yapılıyor.