CS:GO FaceIT Hile Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hocam tahmini ne zaman ban yerim ya da yer miyim sizce FaceIT'te hile kullansam? Şuan bir site buldum 3 aydan fazla süredir undetected vs. bilgisi geçiyorlar ama güvenemedim. Konuya hakim biri yardımcı olursa sevinirim.

BU HAYATTA KOKLAYAN DEĞİL OSURAN OL
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yapılmayan hile yoktur sadece hayal et

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Gayet güzel açıklamışsınız tebrik ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dediklerinin yanında faceit hilesi adı altında bir sürü dolandırıcı var ve faceit de kullanılabilecek hile private olduğu için zor bulunur çok da pahalıdır uğraşmayın boşuna :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Kral, çok büyük açıklama yapmışsın ancak bir yanlışın var. Bypass'in detect olması ne kadar iyi gizlendiğine bağlıdır. Yani external ne kadar gizli kodlanırsa o kadar zor detectlenir, FaceIT Anti-Cheat'i Internal hileler üzerinde daha çok yoğunlaşmıştır. Bunun nedeni ise daha çok özellik eklenebilir olmasıdır, yani şu an bilinen HvH hileleri. Şu an isim vermek istemiyorum ancak "gamesense" olarak bilinen hile şu anda ömür boyu olarak 3000 dolar diye biliyorum. En son öyleydi, öyle bir şeylerde satılıyor. Yani bu tarz hile markaları eğer bypass yapmaya uğraşırsa emin ol yaparlar. Ki açıkçası anti-cheat bypasslemek çok zor bir şey değil onlar için.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bilgileriniz için teşekkürler çok güzel anlatmışsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...