Bypass

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Beyler oyunda normslde kac kill aliyosunuz ben bikere abarttim 30 kill yaptim ondan ban yedim ikinciside 300 metreden giden adama kar98 ile aimbot acikken adamin kafaya tek attim bide bundan yedim son 3.hakkim kaldi bunu 30 lvl lik yan hesapta oynuyom ikinci bani yedikten sonra 3 5 adam almaya basladim aimbotu hic kullanmiyom dersimi aldim abartmadan sakin sakin oynican bypassme boyle yapmamasi lazim aslinda

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
cerberus kullanıyordum 1.4.5 onu kaldırdım. bypassme kurdum lobiye gelır gelmez 10 yıl ban verdi. kurmadan önce orjinal host u yukledım ve temp dosyasını da sılmıstım. kullandıgım emulator de ld player. bypassme de 5.0 ?

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
cerberus kullanıyordum 1.4.5 onu kaldırdım. bypassme kurdum lobiye gelır gelmez 10 yıl ban verdi. kurmadan önce orjinal host u yukledım ve temp dosyasını da sılmıstım. kullandıgım emulator de ld player. bypassme de 5.0 ?

Neden ban yediğinin cevabını kendin vermişsin. Siz siz olun kullanacağınız her hangi bir bypass veya hilede konuyu tamamen okuyun. Sonra bypass fix ya da hile fix yazar durursunuz. :brainfree:

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
bypassme nin son surumu 5.0 mı baska surum cıktımı bılgısı olan varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...