Arkadaşlar Ben Cerberus Kullanıyorum Fakat hile kullanmıyorum.Buna Rağmen ya 10dklık yada 10 yıllık ban yiyorum,elinde güvenilir bypass olan ya da 10 dklık banın çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi ?
yok zaten hile kullanmıyorum sadece emulatorde çok fazla hile oldugu için oyunun zevki kalmıyor bende telefondakilerle eşleşmeyi tercih ediyorum daha nadir hack geliyorTavsiyem hile kullanma ama beni büyük ihtimalle dinlemiceksin o yüzden hile kullanmaya devam et diyorumBan yersen geri dönüşü yok diye biliyorum ama sahte iple oyuna girmeyi dene ban yersen eğer gerçek ipine geri dön tekrar girmeyi dene belki olur belki olmaz deneyip gör.
![]()
En doğrusunu yapıyorsun reis diğer türlü söylediğin gibi hack bitmez valla biliyon her oyunda hile var ona bakarsan hilelerle yaşamayı öğrencezyok zaten hile kullanmıyorum sadece emulatorde çok fazla hile oldugu için oyunun zevki kalmıyor bende telefondakilerle eşleşmeyi tercih ediyorum daha nadir hack geliyor
teşekkürler,hileler nadir gelse belkide her oyunda hile denk gelince bıkıyor insan.En doğrusunu yapıyorsun reis diğer türlü söylediğin gibi hack bitmez valla biliyon her oyunda hile var ona bakarsan hilelerle yaşamayı öğrencez![]()
![]()
Her gün yaşadığımız şey ölmüş çocuklarımı kokluyorum resmen xdteşekkürler,hileler nadir gelse belkide her oyunda hile denk gelince bıkıyor insan.
o zaman çok fazla hile geliyor karşımaHile kullanmıyorsan eğer neden bypass kullanıyorsun ki o zaman bypass da kullanma en temizi olsun