c# 0 dan başlama (Mobil uygulama)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Merhaba.Öncelikle bunu kendim buldum ben yapmadım tabiki.Hiçbir yerden alıntı değildir.Csharp öğrenmenin en kolay yoludur diyebilirim.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

:yazı:
Yukarıdaki verdiğim linkten google play store açılacak ordaki programın bilgileriyle playstore ' den indirebilirsiniz.
Şuan SoloLearn' ün çatısı altındaki bütün uygulamaları indirdim yavaş yavaş ben de başlıyorum.
Google play hesabı ile giriş yaptıktan sonra size Steam' daki gibi başarılar vericek.Bölüm bölüm ilerliceksiniz.
10 dk önce indirdim internetsiz kullanılıyormu bilmiyorum ama diğer programlama dilleri de mevcut.
:not:
Tamamen ingilizce ama kısa kısa anlattığı için anlıyacağınıza eminim.
Bu kodlamak için değildir. Öğretmek içindir. Yeri geldiğinde kod veriyor ve boşluk bırakıyor orayı dolduruyorsunuz veya sıralama veriyor siz sıralıyorsunuz check diyorsunuz doğruysa diğer adıma geçiyorsunuz.

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kardeşim bir insanın pc si varsa Microsoft un Visual serisinden yararlanır androidle falan uğraşmaz ama yinede Eline sağlık :)

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Saw' Alıntı:
Kardeşim bir insanın pc si varsa Microsoft un Visual serisinden yararlanır androidle falan uğraşmaz ama yinede Eline sağlık :)

Kardeşim anlamamışsın bu öğrenmek için.kodlamak için değildir. Yeri geldiğinde boşluk bırakıyor orayı dolduruyorsun.İlk başlayanlara iyi geleceğini düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...