Onaylı Üye
lol sc yi acınca benı oyundan atıyor yenıden baglan dıyor baglanıp gırdıkten sonra sc acınca aynı hatayı verıyor sebebı ne olabılır ?c++ öğrenirsen rahatça istediğini yapabilirsin
sc guncel mı suanc++ öğrenmen gerek bence
Farmın canı bir pointer kanka dosyalardan bulacaksın tersine mühendislik kısacana sonrada onu atayacaksın bir birime onuda işte şampiyonun hasarına eşit ya da küçük olursa vur yapacaksın bu hilede mesela bu x tuşunda.c++ ile lol de script yapma konusunda ilerleme nasil oluyor mesela bir championun q skillinin genislikxuzunluk bilgisini oyun dosyalarindan mi cektiricem yoksa onuda mi kendim kodluyucam bir farma last hit attirmak istiyorum diyelim ki farmin canini bilgisayara nasil anlaticam ne kullanarak
edit: su anda c++ hakim degilim python biliyorum yoksa oyuzden mi bu surecin nasil isleyecegini tam kestiremiyorum dile hakim olsam bunlarida dogrudan veya dolayli yoldan kolaylikla kapabilir miyim?
oh tamamdi rkanka simdi mantigini iyice oturttum gerisi kolay eyvallah sagolasinFarmın canı bir pointer kanka dosyalardan bulacaksın tersine mühendislik kısacana sonrada onu atayacaksın bir birime onuda işte şampiyonun hasarına eşit ya da küçük olursa vur yapacaksın bu hilede mesela bu x tuşunda.
Skill meselesini bilmiyorum ama tahminen 2 side oluyordur diye düşünüyorum.
Bu yapmak istediğin metoda göre değişir, birkaç yöntem var önerim ise ram üzerinden skillshot bir atışın gerçekleştiğini gösteren offseti bulup ona göre hareket ettirebilirsin.c++ ile lol de script yapma konusunda ilerleme nasil oluyor mesela bir championun q skillinin genislikxuzunluk bilgisini oyun dosyalarindan mi cektiricem yoksa onuda mi kendim kodluyucam bir farma last hit attirmak istiyorum diyelim ki farmin canini bilgisayara nasil anlaticam ne kullanarak
edit: su anda c++ hakim degilim python biliyorum yoksa oyuzden mi bu surecin nasil isleyecegini tam kestiremiyorum dile hakim olsam bunlarida dogrudan veya dolayli yoldan kolaylikla kapabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?