c++ and league scripting

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
c++ ile lol de script yapma konusunda ilerleme nasil oluyor mesela bir championun q skillinin genislikxuzunluk bilgisini oyun dosyalarindan mi cektiricem yoksa onuda mi kendim kodluyucam bir farma last hit attirmak istiyorum diyelim ki farmin canini bilgisayara nasil anlaticam ne kullanarak

edit: su anda c++ hakim degilim python biliyorum yoksa oyuzden mi bu surecin nasil isleyecegini tam kestiremiyorum dile hakim olsam bunlarida dogrudan veya dolayli yoldan kolaylikla kapabilir miyim?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
yes it can be that of each one ne friend it may be yes or it may be that no more with c ++ everything becomes easy in the area of programming

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
yes it can be that of each one ne friend it may be yes or it may be that no more with c ++ everything becomes easy in the area of programming

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
c++ detaylı bakmanı tavsiye ederim içini girdiğinde her işleminde ne dediğini anlayacaksın kafan rahat olsun

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
c++ ile lol de script yapma konusunda ilerleme nasil oluyor mesela bir championun q skillinin genislikxuzunluk bilgisini oyun dosyalarindan mi cektiricem yoksa onuda mi kendim kodluyucam bir farma last hit attirmak istiyorum diyelim ki farmin canini bilgisayara nasil anlaticam ne kullanarak

edit: su anda c++ hakim degilim python biliyorum yoksa oyuzden mi bu surecin nasil isleyecegini tam kestiremiyorum dile hakim olsam bunlarida dogrudan veya dolayli yoldan kolaylikla kapabilir miyim?
Farmın canı bir pointer kanka dosyalardan bulacaksın tersine mühendislik kısacana sonrada onu atayacaksın bir birime onuda işte şampiyonun hasarına eşit ya da küçük olursa vur yapacaksın bu hilede mesela bu x tuşunda.
Skill meselesini bilmiyorum ama tahminen 2 side oluyordur diye düşünüyorum.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Farmın canı bir pointer kanka dosyalardan bulacaksın tersine mühendislik kısacana sonrada onu atayacaksın bir birime onuda işte şampiyonun hasarına eşit ya da küçük olursa vur yapacaksın bu hilede mesela bu x tuşunda.
Skill meselesini bilmiyorum ama tahminen 2 side oluyordur diye düşünüyorum.
oh tamamdi rkanka simdi mantigini iyice oturttum gerisi kolay eyvallah sagolasin

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI

Bu yapmak istediğin metoda göre değişir, birkaç yöntem var önerim ise ram üzerinden skillshot bir atışın gerçekleştiğini gösteren offseti bulup ona göre hareket ettirebilirsin.
Aynı şekilde farma last hit yaptırmak içinde farmın can değerinin bulunduğu offseti bulup işlem yaptırman gerekiyor, örneğin düz vuruşun 75 vuruyorsa farm canı 80 e geldiğinde yakınlaştırıp 70te vurdurabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
c ++ temellerini bilmek istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yt den c++ öğrenirsen rahatça yapabilrsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
c++ veya c# öğrensen rahatlıkla yaparsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
günümüzde python rağbet görüyor ama c++ lol için yeterli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...