C++ Apex Legends Hilesi Hazır Proje

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimsesiz
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Eksiklerim : Dll injection - Easy AntiCheat Bypass - Exe oluşturma ve lisans sistemi

Arkadaşlar konuyu silecektim aslında silemedim silmeye çalıştım bir arkadaş buldum elimde bitmiş proje var apex için birden fazla kişi isteyeceği için buradan birisine güvenemem diye düşündüm yinede bana güvenebilirsin diyen varsa yazsın.
:resim:
1555618816394.png

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
proje ayarlardan çıktı uzantısını .exe den .dll ye çevir benim bildiğim bu

Kimsesiz
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar konuyu silecektim aslında silemedim silmeye çalıştım bir arkadaş buldum elimde bitmiş proje var apex için birden fazla kişi isteyeceği için buradan birisine güvenemem diye düşündüm yinede bana güvenebilirsin diyen varsa yazsın.
Post automatically merged:

konu ile alakasız ama memoryhackers apex hilesini eim ayarı fazla değil veya ben yapamadım sen söylermisin rica etsem
aim speed var onu 100e getirirsen sorunsuz kullanırsın :)

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bende oyunlarda hile kodlamak istiyorum az çok C# bilgim var fakat mantığı bilmiyorum baya bir araştırma sonucu Can hilesi olsun Mermi hilesi olsun kalıcı pointer bulma olsun kodladım fakat wall hack veya esp nasıl kodlucağımı bilmiyorum bu konu ile bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim isterse buradan veya sosyal medya üzerinden Selametle

0xc00007b
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar bende oyunlarda hile kodlamak istiyorum az çok C# bilgim var fakat mantığı bilmiyorum baya bir araştırma sonucu Can hilesi olsun Mermi hilesi olsun kalıcı pointer bulma olsun kodladım fakat wall hack veya esp nasıl kodlucağımı bilmiyorum bu konu ile bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim isterse buradan veya sosyal medya üzerinden Selametle

C# değil de C++ ile ESP ile WH kodlamak daha kolay.

0xc00007b
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hocam tamam c++ da ögrenirim hatta sabahtan beri 1.6 cs de offline esp kodlamaya calısıyorum yapamdım saat 2 oldu bir video mantık yokmu ya anca can mermi yapabiliyorum
R6S bölümüne ESP ile ilgili bir source bıraktım, onaylandığı zaman oradan bakabilirsin. ESP ile NoRecoil hakkında ufak da olsa bir kaynak olur tarafına.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
R6S bölümüne ESP ile ilgili bir source bıraktım, onaylandığı zaman oradan bakabilirsin. ESP ile NoRecoil hakkında ufak da olsa bir kaynak olur tarafına.
Ben bunu kodlamak istiyorum yani baştan eğer sen biliyorsan tw verip 1.6 cs de örnek göstere bilirmisin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...