A
arkadaşlar merhaba benim bir ödevim var hoca verdi daha doğrusu finaller için ve araç kiralam sitesi yani bir crm sistemi oluşturun dedi fakat kendisi 3. sınıflara da atynı ödevi verdi yani anlıyıcağınız üzere umursamayan ve takmayan bi adam bana bi kod lazım araç kiralama üzerine veya başka bir şey de olur ev olur ne biliyim motor olur amam böyle bi kod laızım ve c+ olması lazım yani mesela kodu yazıp çalıştırdığımızda araç kiralayabilicez falan bu tarz inşallah anlamışsınızdır adam içinde şu şeyleri istiyorum dedi
strucrtre
function
array
file
search
sort
bu kodları kullanın dedi ama bize bırakın bu kodları daha 1 kelime bir şey öğretmedi zaten adam yabancı türkçe de konuşamıyor sınıf 160 kişi geçen sene 5 kişi geçmiş sınıftan öyle bi hoca yardım ederseniz minnettar olurum teşekkürler saygılar...
günlerdir yardım istiyorum hiç bir yerde hiç bir çözüm yok youtube de google de lğtfen saçma saçma youtubeye bak diye yorum kasasnlar uzak dursun
strucrtre
function
array
file
search
sort
bu kodları kullanın dedi ama bize bırakın bu kodları daha 1 kelime bir şey öğretmedi zaten adam yabancı türkçe de konuşamıyor sınıf 160 kişi geçen sene 5 kişi geçmiş sınıftan öyle bi hoca yardım ederseniz minnettar olurum teşekkürler saygılar...
günlerdir yardım istiyorum hiç bir yerde hiç bir çözüm yok youtube de google de lğtfen saçma saçma youtubeye bak diye yorum kasasnlar uzak dursun