19 Haz 2020 Yasaklandı #1 Harkaw H Banlı Üye Katılım 10 Mar 2020 Mesajlar 2,030 Çözümler 57 Tepki puanı 375 6 HİZMET YILI Bazı oyunlarda hile yazılımı geliştiriyorum ve kendıme beraber çalışabilecegimiz birini arıyorum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz discord paylaşacagım beraber ortak projeler yapabiliriz (boş insanlar yazmasın lütfen.)
Bazı oyunlarda hile yazılımı geliştiriyorum ve kendıme beraber çalışabilecegimiz birini arıyorum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz discord paylaşacagım beraber ortak projeler yapabiliriz (boş insanlar yazmasın lütfen.)
19 Haz 2020 #2 SHIMORO SAN@ S Onaylı Üye Katılım 19 Haz 2020 Mesajlar 145 Tepki puanı 5 Ödüller 4 Yaş 30 5 HİZMET YILI У меня есть знакомый програмист он занимался этим раньше я могу с ним связаться если получится но не чего не обещаю. Post automatically merged: 19 Haz 2020 I have a friend programmer who did this before, I can contact him if possible, but I don’t promise anything.
У меня есть знакомый програмист он занимался этим раньше я могу с ним связаться если получится но не чего не обещаю. Post automatically merged: 19 Haz 2020 I have a friend programmer who did this before, I can contact him if possible, but I don’t promise anything.