C++ ve Hile Kodlama (Lütfen bilgisi olanlar yazsın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Merhabalar, c++ da hile kodlamak istiyorum fakat c++ bilgim 0 onun için bir kurs almam gerekli neleri önerirsiniz ?

Allahtan bilgisi olan yazsın dedik bizde biliyoruz onların olduğunu en verimli kurs hangisidir hangi konular nereden başlanır onları soruyorum mesaj kasmak için yorum yapmayın lütfen.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hocam udemy sitesini inceleyebilirsiniz ücretsiz kurslar indirimler olmalıdır daha iyi bir eğitim alabilir ve serfitika alabilirsin sana kalmış inanç sabır ilham başarı

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ilk önce c# c++ sı sökmen lazım sonra menü tasarlamak için imgui kullan youtubede bile var tutuorialları çok koaly sonra stridela hile kodlayabilrsin esp sadece onun içinde DrNseven in githubuna bakmanı öneririm

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
udemy'e bakmanı öneririm hem sertifika veriyolar hem baya üst düzey kurslar var ben ordan pyhton kursu aldım

İnsanların senin sesiyle dalga geçmesini umursama
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Öncelikle yapman gereken bir dil ile başlamak hile konularında evet C# ve C++ daha yaygın olabilir ancak gerçekden böyle şeylere başlamak istiyorsan hangisinde daha iyi anlıyorsan onla çalış ilk önce bir temel at ardında algortimanı geliştir ardında pratik yap belki ilerde GameHacking değilde daha başka şeyler yapmakda isteyebilirsin çünkü programlama bu yöne açık bir şey C++ temel ve algoritman olması gerek olmassa hiç bir şey yapamassın genel anlamda C++ konuşuyorum C# öğrenip C++ geç diyenler ise daha kalıtım yaparken bile public ogrenci : ogr diyen insanlar bu durumu C++'da şöyle düşün public ogrenci:public ogr biraz daha zor bi dil ancak günümüze baktığın zaman her şey C++ üzerinden geliştiriliyor sana önerim bu işlere merak sardıysan şu anda başla kimse seni tutmuyor günde 1-2 saat çalışarak bir yere varamassın ancak dostum bununda unutma sakın salıpda başka şeylere ilgiyi götürme kafan her zaman başarıda olsun iyi şanlar :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Önerebileceğiniz kurs var mı?

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
c+ c# pyton daha worth bence bunlardan başlasan işine daha cok yarayabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
uydemy den bakarsın yani çeşit çeşit sertifkalarda var

Üye
5 HİZMET YILI
Udewmy üzerinden temel seviyede c++ öğrenip, ardından bu konulara girersen senn için daha yararlı olabilecegini düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...