En son sorduğun soruya cevap olarak ilk önce yabancı dil (İngilizce) öğrenmelisin. Eğer yabancı dilin yoksa işler senin için kat kat zorlaşıcaktır. Eğer C# bilmiyorsan zaten (iyi) bir oyun yapman mümkün değil ilk önce bunun paralı olarak dersleri var bu derslere bir miktar ücret ödeyerek C# dilini öğrenebilirsin. Benim tercihim C++ öğrenmen. Kısacası direkt yükleyip hemen oyun yapmaya kalkayım gibi bir şey söz konusu değil yardım alarak veya ders alarak bu aşamayı atlaman gerek.Oyun yapabiliceğimi düşünüp Unity 3d oyun motorunu indirdim. Denemek için girdiğimde çok karışık ve anlamsız geldi. İyi bir oyun yapabilmek için C# ve Unity için özel programlama öğrenmem gereklimi?.
fonsiyonel derken neyi kastettinizGrafik konusunda iyiysen yaparsın fakat fonksiyonel bir oyun olmaz bu. Fonksiyonel bir oyun icin C# bilmek sart denebilir
Şuan halı hazırda indie bir oyun yapıyorum daha önce oyun projelerinde çalıştım, hiç bilmeden bir şirkete girmiştim 1-2 günde tüm yapıyı kaptım. Fakat daha önceden unity hakkında bilgim vardı (Yüzeysel). şuan da bir korku oyunu projem var fakat unity'de çıkabilecek en iyi grafik ve potansiyel olacak. Yanı yapacağın şeyi kafaya koyduktan sonra emin ol yaparsın, tüm her şeyini yap Level tasarımları v.b gerisini de 1-5 hafta içinde öğrenirsin, oynanacak bir şey yine de çıkarırsın eminim(bilmeden).Hiç C# bilmiyorum Unity oyun motoru ile oyun yapabilmem mümkün mü? Oyun yapabiliceğimi düşünüp Unity 3D oyun motorunu indirdim. Denemek için girdiğimde çok karışık ve anlamsız geldi. İyi bir oyun yapabilmek için C# ve Unity için özel programlama öğrenmem gerekli mi?
unity tarzı oyunları yapabilir bu söylediğin programlakanka program bilmeden oyun yapabileceğimiz bir program vardı ismini unuttum ama detaylı araştırma yaparsan bulabilirsn
ufaktan ufaktan öğrense onun için daha iyi olur sadece oyun kodlarken değil farklı alanlarda da kullanabilirC# Şart Değil JavaSC. Özelliği Var Unity de,Daha Kolay Ama Daha Basit Oyunlar Yapabilirsin,Araştır
reis kodlama işi sıkntı yapabiliyorsan devamke tabi grafiklerde bunun için cok önemli At0m var yotubede izlemeni tavsiye ederim oyun yapımı hakkındaHiç C# bilmiyorum Unity oyun motoru ile oyun yapabilmem mümkün mü? Oyun yapabiliceğimi düşünüp Unity 3D oyun motorunu indirdim. Denemek için girdiğimde çok karışık ve anlamsız geldi. İyi bir oyun yapabilmek için C# ve Unity için özel programlama öğrenmem gerekli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?