Unity ile hazırlanan oyun için ekip arkadaşları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhaba, adım Mert 30 yaşındayım. Uzun süredir Unity eğitimi ve Unreal Engine eğitimi aldım. Yaklaşık 1 senedir oyunun senaryosunu yazmakla uğraşıyorum ve ufak ufak tasarımlara başladım. Daha önceden Steam üzerinden yayınlamak için gerekli belgeleri gönderdim. Oyunun teması korkudan ziyade gizem tabanlı olması yönünde ve sürekli bir şeyler bulup bulmacaları çözüyor ve gerek telefondan QR kodu okutarak siteye gidiyor, gerekse resimlerdeki sırları keşfederek amacına ulaşmaya çalışıyor. Oyun 3d kit ile hazırlanıyor. Bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlar varsa beraber çalışmak isterim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
modelleme konusunda sana yardımcı olabılırım

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba.Adım mert 30 yaşındayım. Uzun süredir unity eğitimi ve unreal engine eğitimi aldım.Yaklaşık 1 senedir oyunun senaryosunu yazmakla uğraşıyorum ve ufak ufak tasarımlara başladım. Daha önceden steam üzerinden yayınlamak için gerekli belgeleri gönderdim. Oyunun teması korkudan ziyade gizem tabanlı olması yönünde ve sürekli birşeyler bulup bulmacaları çözüyor ve gerek telefondan qr kodu okutarak siteye gidiyor gerekse resimlerdeki sırları keşfederek amacına ulaşmaya çalışıyor. Oyun 3d kit ile hazırlanıyor.Bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlar varsa beraber çalışmak isterim.
Merhaba Yaklaşık 2 Yıldır unity ile oyun geliştirme üzerine çalışıyorum fakat unreal engine hakkında bi bilgim yok maalesef Kod alanında mı yardıma ihtiyacın var 3d modelleme mi?

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kodlama konusunda sana yardımcı olabilirim özelden discord bırakacağım

Every time you think it’s over it’s not
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
ben çok bilgiliyim dostum gel QueTra#7598

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Şu anda ufak bir demo mod hazırlıyorum. Ancak prefablar bayağı olduğundan dolayı tasarım ve test etmek benim zamanımı aşırı alıyor. E tabii bir de script tarafıda var bunun durmadan test ediyorum. İlgilenen arkadaşlara hafta sonuna kadar demo scane hazırlayıp yollayabilirim. Seslendirmeler Türkçe olacak alt yazılar isterse kullanıcı İngilizce olarak ayarlayabilecek.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Umarım proje sorunsuz ilerler başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...