c# bir konu hakkında nasıl başlamalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
c# 5yıldır öğreniyorum object detection yöntemiyle seafight ve waruniverse oyunlarına bot yazdım ama çok yetersiz botlar bunlar oyunun içindeki verileri çekerek oyun kodlarını push ederek çalışan bir bot yazmak istiyorum nerden başlamalıyım nasıl bir yöntem izlemeliyim wp fln konuşuruz hertürlü ustalık etcek biri arıyorum bu konuda

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
yazılım mühendisliği gibi birşey okudun mu
lisede veritabanı okudum üniversite bilgisayar programcılığı ama yazılım bilgim yeterlidir x oyun şirketinde 40kişilik bir bilgisayar mühendisi - yazılım mühendisi - elektronik mühendisi kadrosuna takım liderliği yaptım

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
C# öğrendiysen her şeyi yapabilirsin sana sınırsız seçenek sunar program ; Ha demeyle olmaz önce consolu tamamen öğren sonra - forms app e geç onu da tamamen öğren oyun yapımına bak az ne için kullanacağını çöz öyle yap. Seafight Bigpoint'in oyunuydu yanlış hatırlamıyorsam normalde flash oyun basit olur çok zorlanmazsın ama Bigpoint yaptıysa vakit ister bu vakitte bot yazacağım diyene kadar kendi oyununu yaparsın.
Fakat ille de yapacam diyorsan ;
Önünde 2 seçenek var Console application ve Forms application. Console application dediğimiz şey daha çok algoritmanın olduğu bölümdür kendini geliştirmene de yarar öğrenirsen , burayı halledersen forms applicationa geçersin tasarımını yaparsın ve kodunu yazarsın arasında çok fark yok sana yardımcı olurdum fakat çok zamanımızı alır umarım yazdıklarımın az da olsa yardımı dokunmuştur

iyi forumlar.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
C# öğrendiysen her şeyi yapabilirsin sana sınırsız seçenek sunar program ; Ha demeyle olmaz önce consolu tamamen öğren sonra - forms app e geç onu da tamamen öğren oyun yapımına bak az ne için kullanacağını çöz öyle yap. Seafight Bigpoint'in oyunuydu yanlış hatırlamıyorsam normalde flash oyun basit olur çok zorlanmazsın ama Bigpoint yaptıysa vakit ister bu vakitte bot yazacağım diyene kadar kendi oyununu yaparsın.
Fakat ille de yapacam diyorsan ;
Önünde 2 seçenek var Console application ve Forms application. Console application dediğimiz şey daha çok algoritmanın olduğu bölümdür kendini geliştirmene de yarar öğrenirsen , burayı halledersen forms applicationa geçersin tasarımını yaparsın ve kodunu yazarsın arasında çok fark yok sana yardımcı olurdum fakat çok zamanımızı alır umarım yazdıklarımın az da olsa yardımı dokunmuştur

iyi forumlar.
oyun motoru şirketinde çalıştım 1 tane kendi yazmış oldugum oyun motorum 2 oyunum var javayla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...