sadece metin2 yapmıyorum amacım satmak yada baska birsey degil metin2 2004'de cıkan bir oyun sadeceumarım başladığın yolda istediğin şekilde ilerler dostum eline saglık
metin2 bırakılmaz sadece ara verilir..kaldı mı metin 2 oynayan
kanal da mevcut 0 dan C++ builder egitimim var bir yere kadarkeşke her servere göre nasıl hile yapabileceğimizle alakalı eğitim videoları atsanız gerçekten öğrenmeyi çok istiyorum ama temelden yardımcı olabilecek videolar bulamıyorum malesef.
Post automatically merged:
metin2 bırakılmaz sadece ara verilir..
Öncelikle sunu söyleyeyim kodu düzeltmeden calıstırdım diyenlerin çoğu yalan söylüyor pid bilgisini almıyor cünkü pid alan kısım kodda yazılmamıs benim gördüğüm yanılıyor olabilirim. rtl280.bpl alanlar için HANDLE MEMORY = OpenProcess(PROCESS_ALL_ACCESS, 0, 4776); 4776 yazan yeri görev yöneticisinden calısan metin2 nin pid numarasına bakarak yazın bu sayede dll enjeksyon sorununuz düzelecek uintptr_t metin2client_memory = 0x00CF0000; güncel suandaki pencere kodudur bulması mesakatli ama arastırırsanız bulursanuz burada hata yasıyorsanız. wallhack phase için güncel kod budur gerisi sizin kodlama becerinize kalmıs *(Byte*)Write_Memory::Adres(metin2client_memory + 0x2476494, { 0x14, 0x998}) = StrToInt(1);hocam rtl280.bpl adındaki dosya bulunabmıyor diyerek dll i inject etmiyor yardımcı olur musunuz
nasıl çalıştırılıyorkaliteli denedim rahatlıkla kullanabilirsiniz.