c# oyun yapındada kullanılıyor arkadaş için de c# iyi olacakbaşlangıç için c++ ağır gelir ben de c++ öğrenmek istiyodum çok ağır geldi c# öğreniyorum c# ile genelde windows uygulamaları vb yapılırken kullanılırken c++ oyun yapımı vb. kullanılır.
C# için ücretsiz eğitim videoları bulabilirmiyiz peki ?C# C Dili ile Microsoftun Yaptığı .Net Core Ailesinin Birleşmiş Halidir Temelde Asıl Olay .Net Corede Yatıyor Yani Kullandığın Tüm Kitaplıklar .Net Core Ailesine Ait Kullanımı Basit Stabil Bir Dildir
C++ C Dilinin Geliştirilmiş Versiyonudur İnclude Tabanlı Dildir Yani İçine Neyi Yüklersen Onu Kullanırsın Yani C++ Tek Bir Noktada Değil Birden Fazla Noktada Kullanılmaktır Kodlar Birbirininden Farklı Olabilir Örneklicek Olursak Şirketin Kullandığı C++ Lib ile Oyun Geliştiricilerinin Kullandığı C++ Lib Farklıdır C++ En Güzel Özelliği Makine Diline Güzel İşlemesi
C# IL Code ile Compile Edilirken C++ 3 Aşama ile Compile Ediliyor C++ Temel Kodları Aynıdır Aynı C# daki gibi For While Gibi Şeyler Mevcut Farklılığı Oluşturan Asıl Şey İçindeki Library'den Kaynaklıdır
Post automatically merged:
Biraz Daha Araştırdım C# C Dili İle .Net Corenin Birleşmiş Hali Değilmiş Direk Microsoft Java Olarak Geçiyormuş Bilgin Olsun
evet udemy de var yotube de çok var rahat bulursunC# için ücretsiz eğitim videoları bulabilirmiyiz peki ?
Rica Ederim Başarılar Dilerim ^ ^anladım teşekkürler![]()