C# Console application ile görünmeyen CMD çalıştırıp işlem yapmak mümkün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
C# Console application. Program ile görünmeyen bir CMD çalıştırıp içine programdan komut göndermek istiyorum aynı zamanda CMD ekranı programda gözüksün, böyle bir şey mümkün mü?

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Daha Açık Bir Şekilde Söylermisin?

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Daha Açık Bir Şekilde Söylermisin?
yazacağımız programın adı x olsun diyelim. bizim x programını çalıştırıp bir butona basınca, arkaplanda bir cmd başlatıp içine cmd komutu girsin. cmd ekranında ki çıktıyıda canlı olarak x programından izleyelim. böyle bir şey mümkün mü? biraz araştırdım ama winspy++ veya api kodlamanız gerek diyenler var api nasıl kodlanıyor bilmiyorum. teşekkürler
Post automatically merged:

+++

Son düzenleme:
CSharp
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
CMDyi ProcessInfo ile çalıştırırken StandardOutput'u hem okutup hem StandartOutput ile WriteLine fonksiyonuyla komut gönderebilirsin(Not ProcessInfo içindeki RedirectStandardOutput booleanunu true ve UseShell'i True yapman gerekiyor diye hatırlıyorum). Kısa bir google'da araştırma yaparak bu bilgilere erişebilirsin. :)

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
CMDyi ProcessInfo ile çalıştırırken StandardOutput'u hem okutup hem StandartOutput ile WriteLine fonksiyonuyla komut gönderebilirsin(Not ProcessInfo içindeki RedirectStandardOutput booleanunu true ve UseShell'i True yapman gerekiyor diye hatırlıyorum). Kısa bir google'da araştırma yaparak bu bilgilere erişebilirsin. :)
tamam deneyeceğim sağ olun

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
yes it's possible but u need set some settings in cmd or auto start programs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...