C# CS:GO Hack Kodlama Part 1 - Başlangıç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Evet, Herkese Merhaba Ben Cylops. Sizlere C# 'da CS:GO Hack Nasıl Yazılır Onu Anlatacağım. İlk Olarak Şunu Söyleyeyim:
Burada kodlar çoğunlukla paylaşılmayacak. Burada mantıklar ve mekanikler anlatılacak. Basitten zora doğru bir gidiş yapılacak.

(Bölüm 1) CS:GO'da Hile ne Demek?:

CS:GO popüler bir fps shooter oyunu. Yani her popüler oyunda olduğu gibi hile derdinden muzdarip. Şimdi CS:GO da hile demek Offsetlerle Oynamak ve Onları Doğru Ayarlamaktan Geçiyor. Hazır olun, önümüzde çok matematik hesabı var :)
CS:GO da hile tehlike demek. Çünkü çoğu oyunda olmayan "Overwatch" sistemine sahip. Eskiden çalışan bug vardı. Bu sayede adama "Overwacth"'ı siyah olarak yerin altından izletebiliyordunuz (Mutlaka YouTubede Denk Gelmişsinizdir). Bu sayede tehlike azalıyor ve rahatça oynayabiliyorduk. Şu an taktiği bilmiyorum ama çalıştığına dair başka forumlarda söylentiler dolaşmakta.
Eski Taktiğe Tıkla - Git

(Bölüm 2) CS:GO'da Hile Yazarken Nelere Dikkat Edilmeli?:

+İlk olarak CS:GO'da hile yazılırken Kopyala - Yapıştırdan kaçınılmalı ve mutlaka junkcode saklanmalıdır. Çünkü bu adamların eli armut toplamıyor internete düşen projeler kısa zamanda fix (Detected / Yakalanmış) oluyor. Bu da sizin direk VAC BAN Yemenize Sebep Olur. Bu da kimse için iyi bir şey değil, değil mi?
+Hileler kesinlikle el yapımı olmalı ve mümkünse önlemler alınmadıkça Windows Forms (Normal ekranı Olan Hile)'den uzak durulmalı. Tecrübesizler İçin Console Application En İyisidir. Çünkü kontrolü kolay ve her şey olabileceğinden VAC ayırt etmekte zorlanacaktır.
+Hilelere sağ tıklayıp başka aplikasyon isimleri (Opera Internet Browser, Discord vb.) isimler vermek tamamen etkisiz kalacaktır. Bu karşınızdakiler koca bir şirket. 3-5 kişilik bir kodlama grubu değil.
+Hileleri mutlaka kod karıştırıcısına sokun! Bu hilelerin kodlarının karışmasını sağlayarak tespiti zorlaştıracakatır. Heilenizde tonlaraca virüs var gibi görünecek ama emin olun buna değer. (Örneğin benim hile .d)
+DLL hilelerden kaçının. Çünkü DLL Oyun ile Direk Etkileşime Girip Tehlikeye Sokacaktır.
+Hilenizi Sürekli Güncel Tutun! Hilenizi bir kesim insan kullanıyorsa hilenizi mutlaka güncel tutun.
+Kodlarınızı açık alanda direk paylaşmayın. Bu tehlikeye işarettir. Classlarınız ve Libraryleriniz Size Özel, bunları kullanın!
[Bölüm Arası Bilgisi=> JunkCode Nedir? : JunkCode hiç bir çıkışı olmayan, vasfı olmayan ve her hangi bir sonuç vermeyen sadece aralara saklanmış gereksiz yazı topluluğu kodlardır. Bunlara VB.Net'de " '' " ile yazılan ve C# 'da " // " ile yazılan yorumlar dahil değildir.]

(Bölüm 3) CS:GO'da Hile Çeşitleri (?);
Aklınızda soru var evet. "Ney Hile Çeşitleri Mi?" Evet, Hile Çeşitleri. Hile türümüz 2 ye ayrılıyor:

[X] External
[X] Internal

[External] Nedir?
=> External Basit Bildiğimiz Hile Kodlamadır. Pointerları Alırsın, Düzenlersin, Okursun Vesaire. Bu bildiğimiz yol.
=> Bu yolda önemli olan şey kendi ReadWriteMemory Libraryniz ve Onun Güvenliğidir. Eğer Riske Girerse Banlandınız Demektir. O Yüzden Kimseden Library Kodları Almayın. Kendiniz yazamıyorsanız, "DLL" Haline getirilip paketlenmiş olanları kullanın.

[Internal] Nedir?
=> Valve, 2013 Yılında Oyun Yapımcıları İçin Source Engine Paylaştı. Tesadüfe Bakın ki CS:GO da 2013 Soruce Engine Kullanıyor. Hile Yapımcıları Oyunun Motoruyla Oyunu Kontrol Etmeyi Başardılar. Hileler Ayrı Bir Oyun Gibi Yazılıp CS:GO'ya Enjekte Edilince CS:GO ile çalışmaya başlayıp tam kontrol sahibi oldular. Ama Serverside sistemler onları mahvetti. Son zamanlarda Internal Hile Yazmak Çok Tehlikeli Bir Hal Aldı. Her 5 Internalden 3'ü Detect Oluyor. Şunu itiraf edeyim, o büyük hileler Internal yazılıyor. Nasıl mı tespit edilmiyolar? Kendi Libraryleri ve İçleri JunkCode dolu karışık kodlu UD'li C++ Projeler. O kadar harcanan zaman ve emek... Neyse, İşimize Dönelim. Bu hileler çoğu kapasiteye sahiptirler. Ama en zor ve tehlikeli olanlarıdır ve C++ ile yazılabiliyor. Fakat, şu an forumun kitlesinden dolayı C# ilerleyeceğiz.
[Bölüm Arası Bilgi=> UD Nedir?: UD, (U)n(D)etected anlamına gelir. Yani tespit edilmemiş şifreleme araçlarına verilen terimsel isimdir.)

Bir Sonraki Bölümde Yavaştan Hile İşine External'den Girişeceğiz.

Part 2:
Csgo hack eğitimi 2 - mekanikler ve external

Moderatörün son düzenlenenleri:
♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
eyw kardeşim herkesin merak ettiği o an geldi cs go hack nasıl yapılır.

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Güzel konu kardeşim.

External ve Internal özetle şöyle denebilir;

External : Dışardan erişim yaparak oyunda değişiklikler yapmak.
Internal : Oyuna içerden erişim sağlamak ve değişiklikler yapmak.

İkisi arasındaki fark şu internal hile kodlama açısından daha rahat (en basit örneği classlar) ama daha kolay detect edilebiliyor. externalde ise internaldeki rahatlık malesef yok ama detectlerden kaçınmanız genel olarak daha kolay oluyo.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Güzel konu kardeşim.

External ve Internal özetle şöyle denebilir;

External : Dışardan erişim yaparak oyunda değişiklikler yapmak.
Internal : Oyuna içerden erişim sağlamak ve değişiklikler yapmak.

İkisi arasındaki fark şu internal hile kodlama açısından daha rahat (en basit örneği classlar) ama daha kolay detect edilebiliyor. externalde ise internaldeki rahatlık malesef yok ama detectlerden kaçınmanız genel olarak daha kolay oluyo.
Kolaylıktan ziyade classları anlatmaya çalışmıştım. Açtığın için Teşekkürler...

Bu Arada Part 2:
https://memoryhackers.org/konular/c-cs-go-hack-egtimleri-egitim-2-mekanikler-ve-external.55917/

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
kodlama bilmiyom ama eğitimlerini takip edecem merak ediyom

The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Yararlı konu +

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Efendim teşekkür ederiz böyle yararlı bir konu paylaştığınız için

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
teşekkürler bi adım atalım bakalım ne çıkarıcaz ortaya

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
2 gündür arıyodum gözümün önundeymiş ama :D. Faydalı Konu

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Tüm Eğitim Sabitlendi.

WW
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam çok teşşekür ederim ben udemy den ders alıyordum bu üstüne çok ii gelir burda hile falan yapmayı denerim

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Good health will be useful to your hands :thinkie:

What Happn After U Lose
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bro can i make hack black squad from this ttr ?

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
all time i take vac in steam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...