C# CS:GO Hile Kodlama Part 6 - Sorular ve Bilgilendirmeler

Bir Sonraki Ders?

• Dersleri Burada Bitir Daha Fazla İstemiyoruz!

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bu konuda artık derslerin gidişatı ve bana sorulan bazı soruların cevaplarını vereceğim.

Buradan VB'cilere sesleniyorum. Bırakın şunu! Gidin uğraşın, C tabanlı dillere geçin, lütfen.

İlk olarak artık benden kod paylaşımını fazla beklemeyin. Çünkü ben burada eğer sizlere kodları verirsem kopyala yapıştır olur ve bu hilenin güvenliği ve sizin csgo hile bilginizi berbat hale getirir. Artık Sizlere Hilelerin Mantıklarını Vereceğim.

Soru Cevapları:

+Hayır Büyük İhtimal C# veya Çoğu Zaman Genel Olarak Oyun İçi Menü Yapamazsınız.
+Klan Tag'i değiştirici External Olarak Mümkün Sayılmayan Bir Şey. Zamanında Pointerla Çok Oynadım ve ShellCode Injection ile yapılıyor. Tehlikeli o.
+Charms da aynı şekilde External olarak yapılamıyor. ShellCode Injection Gerekli.
+İsim çalıcısı ve değiştiricisi mümkün. Yapılabilir...
+AimBot yapmak sadece pointer setlemekten ibaret değil. Şöyle analtayım:
ViewAngel ve PuncAngel. Bunlar Vektörel Olarak Çalışan Şeyler.
PunchAngel Vector2 dir yani sadece X, Y değişkenleri bulunur.
ViewAngel Vector3 dür yani X,Y ve Z değişkenlerini İçerir.

Aimbot için entitylocation ve boneposition çekmek gerekli. Burada fazla writing yok yani aimbot'u zor kılan şeyler matematik hesaplarıdır.

Belli etmeyen aimbot için for each döngüsü kullanılarak adamın kafasına yavaş yavaş götürülür.

+Kendinize lag verebilirsiniz. SenPackets diye bir özellik var external olarak kullanılabiliyor.
+Skinchanger External'de Mümkün. Buna StatTrak ve NameTag de dahildir.
+Mevlana yapımı externalde çok çok zor. Ben yapmıştım ama tam olmuyordu. Arada hata olup ekran kitleniyordu hareket filan da edemiyordunuz. Eni Internallere bırakalım.
+Internal yazmak çok tehlikeli ama çok basittir. Yani WallHacki C# da örneğin: Entity.Glow(255,255,0,0); gibi bir yazma biçimine sahip Internal. Gaza gelip yazayım demeyin hilenizi önemsememeye başlarsanız VAC dalgasına yakalanırsınız.

Sevenler İçin Ek Bilgi:

XCSGO Internal bir hileydi.

+Smoke Kaldırma External'de çok tehlikeli bir harekettir. Denemeyin!
+Eğer hileyi kendiniz için yazıyorsanız her güncellemede junk değiştirmenize gerek yok. VAC beyi "cvar" falan editleyerek rahatsız etmeyin kafi.
+Hilemde FPS'im Çok Az! Nasıl Arttırırım? Cevabı basit, akrada fazla thread çalışırsa ve kontrolsüz pointer setleme yapılırsa (Tamam tamam, benim hilemde de bu sorun var. Çünkü yeterince kontrol yok. Ama çözücem...)

Bir Sonraki Derste Ne Yapacağımı Bilemediğimden Sizce Ne Göndereyim. Ankette Oylayın!
NOT: Ankette yazan şeyin kod paylaşımı yapılmayacaktır. Yapımı Anlatılacaktır Bilginize...

Son düzenleme:
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Evet XCSGO github'da open source (Indigo)

Eski projelerinden birini örnek proje olarak paylaşsan güzel olabilir aslında

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Azönce vb yi kaldırdım, anlatım başarılı eline sağlık.

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
eline sağlık kardeşim wallhack de gelirse güzel olur.

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Yaw Başlıycam Yarıda Bırakıyom Temel Bi Bilgi Lazımmı Ögrenmem Lazım Ona Göre Devam Etcem

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ellerine saglık reis wallhacı da bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...