Peki abi cs go veya Arma 3 gibi oyunlarda Wall hack yapabilirmiyiz? Pointer yada offset ile mi yapmamız gerek acaba?öncelikle bilgisayar müh okuyorum ama daha yeni 1. sınıf oldum yani daha birşey öğrenmediminternetten udemy platformundan c++ kursları var 25 - 30 tl cidden faydalı oluyor türkçe baştan sona anlatıyorlar orda c++ ı biraz anladıktan sonra internette yabancılar anlatıyorlar(hileyi) biraz onları izle anlamasanda kodlara bak mantığını anlamaya çalış
çok ciddi söylüyorum paylaştığım kodları 5 gün önce gösterseler birşey anlamazdım
azim önemli.
fight5freedom benim amacım insanlara öğretmek ilerde anlatacağım kodlamayıda çünkü böyle hileler ile ilgili malesef türkçe kaynak yok ve insanlar öğrenmek istiyorBu YaptıklarınıToplayıp Tek Bir Hile Olarak Paylaşsan Herkesin Daha Çok İşine Yarayacağına Eminim
yapabilirsin ama malesef ki bende bilmiyorum wh nasıl yapılır ama elbet yapılır wallhackPeki abi cs go veya Arma 3 gibi oyunlarda Wall hack yapabilirmiyiz? Pointer yada offset ile mi yapmamız gerek acaba?
Pointer gecici surekli degisir yani sonsuza kadar gitmez anlican dildenPeki abi cs go veya Arma 3 gibi oyunlarda Wall hack yapabilirmiyiz? Pointer yada offset ile mi yapmamız gerek acaba?
Var hiç csgo bölümüne baktın mıfight5freedom benim amacım insanlara öğretmek ilerde anlatacağım kodlamayıda çünkü böyle hileler ile ilgili malesef türkçe kaynak yok ve insanlar öğrenmek istiyor
Peki offset? Yada cheat Engine'de değer buluyorlar kalıcı?Pointer gecici surekli degisir yani sonsuza kadar gitmez anlican dilden
Ulan be cylops guzel anlatiyon tam böyle guzel ozellikler için ceksen herkesin duasini alirsin vallahaVar hiç csgo bölümüne baktın mı
Krdşm nsl anlatimki sana offset kalici cheat engine de genelde pointer bulunurPeki offset? Yada cheat Engine'de değer buluyorlar kalıcı?
ben pek ciddi bir yazı göremedim ve burda ne zaman yardım istesem ufak da olsa yardım alamadım o yüzden ben yardım etmek istedimVar hiç csgo bölümüne baktın mı
Çok özür dilerim son sorum bu offsetleri nerden buluncaya acaba?Krdşm nsl anlatimki sana offset kalici cheat engine de genelde pointer bulunur
Cheat engineden bulunabilrÇok özür dilerim son sorum bu offsetleri nerden buluncaya acaba?
bak pointer ve offset leri şey gibi düşün pointer senin evin ve markete gitmek istiyorsun ama market sürekli taşınıyor ve yollarda offset gibi herseferinde seni markete götürüyor taşınmasına rağmenÇok özür dilerim son sorum bu offsetleri nerden buluncaya acaba?
İyi bak videolu anlatımlar bile yapıyorum xdben pek ciddi bir yazı göremedim ve burda ne zaman yardım istesem ufak da olsa yardım alamadım o yüzden ben yardım etmek istedim
baya gerilerde olsa gerekİyi bak videolu anlatımlar bile yapıyorum xd
hem zaten sadece csgo için değil aimbotu da anlatacam mantığını her oyuna uyarlarlarİyi bak videolu anlatımlar bile yapıyorum xd
İlkokul matematiği yeter ki bir tek cs de clamplar falan var iştehem zaten sadece csgo için değil aimbotu da anlatacam mantığını her oyuna uyarlarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?