C# CSGO CrossAim (BETA) Testleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar. Herkese merhaba sizlere CrossAim ekibi adına sesleniyorum:

@NightyFox (Memory Manuplation ~ Design ~ Features)
@Lufzys (Features ~ Pattern Scanning ~ Design)
@septillioner (Assembly, Reversing and Maths)

2 gün önce yeni bir external hack çalışması başlattık. Amacımız, Türkiye'nin en iyi ve dünyanın sayılı C# external hilelerinden birini oluşturmak.

Neden C#?
Çünkü C++ zaten kernel e daha yakın çalışıyor ve çoğu şeyi yapmak karışık ama kolay. Misal bir Glow ESP yi nasıl yaparsanız yapın (en azında ben nasıl yaparsam) %0~1 arasında çalışabiliyor yani zaten optimize. Tasarımlar directx üzerinden hızlı şekilde vs. yapılabiliyor. Ama C#'da bu başlı başına zor bir görev. Hileyi optimize etmeniz, güvende tutmanız ve bolca havalı özellik yazmanız gerekiyor. (Hepsini ve optimizenin bir kısmını CoreCheat LSREMAKE de zaten başarmıştım bu acayip geliyo )

CrossAim İlk Görüntüler:
7b6c4ebdea38b04e64d54cc06156de38.mp4

Şimdi konunun asıl amacına gelelim.
Normalde bilinenlere göre, gidip gelmesiz glow yani threadsız, whilesiz bir glow externaller için piyasada yok. Fakat @septillioner'in yaptığı reversingler sağ olsun bize tersini kanıtladı. Basit bir patch sayesinde artık glow gidip-gelmesiz!

Video:

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
güzel hileye benziyor inşallah daha iyi hale gelir ;) bekliyorum sağlam bir hile sizden ama senin kolsuzluğun yüzünden video'ya dislike atacam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...