C# CSGO CrossAim (BETA) Testleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar. Herkese merhaba sizlere CrossAim ekibi adına sesleniyorum:

@NightyFox (Memory Manuplation ~ Design ~ Features)
@Lufzys (Features ~ Pattern Scanning ~ Design)
@septillioner (Assembly, Reversing and Maths)

2 gün önce yeni bir external hack çalışması başlattık. Amacımız, Türkiye'nin en iyi ve dünyanın sayılı C# external hilelerinden birini oluşturmak.

Neden C#?
Çünkü C++ zaten kernel e daha yakın çalışıyor ve çoğu şeyi yapmak karışık ama kolay. Misal bir Glow ESP yi nasıl yaparsanız yapın (en azında ben nasıl yaparsam) %0~1 arasında çalışabiliyor yani zaten optimize. Tasarımlar directx üzerinden hızlı şekilde vs. yapılabiliyor. Ama C#'da bu başlı başına zor bir görev. Hileyi optimize etmeniz, güvende tutmanız ve bolca havalı özellik yazmanız gerekiyor. (Hepsini ve optimizenin bir kısmını CoreCheat LSREMAKE de zaten başarmıştım bu acayip geliyo )

CrossAim İlk Görüntüler:

Şimdi konunun asıl amacına gelelim.
Normalde bilinenlere göre, gidip gelmesiz glow yani threadsız, whilesiz bir glow externaller için piyasada yok. Fakat @septillioner'in yaptığı reversingler sağ olsun bize tersini kanıtladı. Basit bir patch sayesinde artık glow gidip-gelmesiz!

Video:

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
güzel hileye benziyor inşallah daha iyi hale gelir bekliyorum sağlam bir hile sizden ama senin kolsuzluğun yüzünden video'ya dislike atacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...