Üye
C++ D3D Menu yapımında yardıma ihtiyacım var.
D3D Menülü hile yapmak istiyorum
D3D Menülü hile yapmak istiyorum
Ne yalan söyleyeyim hiç C++ bilmem akat VB de hile kodllayabiliyorum dostum. Ama ben c++ ya geçmek istiyorum nereden başlayacağımıda bilemiyorum.Ne seviyedesin Yani ne kadar Biliyorsun
Sende minik basit bir C++ hile projesi vasa atarmısın dostum ?Bende varAma sana şunu sölim Önce git html css den başla 0 dan bu iş olmaz
Çok ufak bir hile varsa oda olur farketmez en aızndan o hile üzerinde oynamalar yapar ve öğrenmeye çalışırım.Arkadaşmızı dogru soyluyor git ders al emımde sana veririm projlerım var ama bekleme kardeşim git bi ders al geliştir ondan sonra kardelşm
Dedim Gibi Git bi kareşim ders al ondan sonra hemen hazıra konma olmazÇok ufak bir hile varsa oda olur farketmez en aızndan o hile üzerinde oynamalar yapar ve öğrenmeye çalışırım.
Kim ders verir ki ? Kimse vermez.Dedim Gibi Git bi kareşim ders al ondan sonra hemen hazıra konma olmaz
Yotubeden ders al C++ dersleri diye yazarsan birüsürü video varKim ders verir ki ? Kimse vermez.
İlk önce nereden başlamam gerek ?
c++ ile html css in ne alakası var?Bende varAma sana şunu sölim Önce git html css den başla 0 dan bu iş olmaz
Çok alakası var Sen 7724 wolftü hack kodlıyacaksan o başkac++ ile html css in ne alakası var?
anlat bakalım alakasını :dÇok alakası var Sen 7724 wolftü hack kodlıyacaksan o başka