C++'da offsetleri oyuna göre kullanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Abiler ben şimdi c++'ın tam değilde yarısından çoğunu biliyorum class'lar pointer vs fakat oyunlarda hile yapımlarına bakıyorum offsetleri vs anlayamıyorum.Yani ben mesela dün bir tane oyunun offsetler'inin paylaşıldığı sayfa gördüm.Düşündüm düşündüm ama bunları nasıl kullanacağım hakkında bir türlü fikir edinemedim.Bilen arkadaşlar cevap olarak yazarsalar sevinirim.Herkese iyi akşamlar

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Source bularak onların üzerinde çalış dostum oyunun güncel olmayan hilelerinin sourceini bul sonra oradaki offsetleri güncel olanlarıyla değiştir çalışma mantığını, algoritmasını incele bu şekilde öğrenebilirsin.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Source bularak onların üzerinde çalış dostum oyunun güncel olmayan hilelerinin sourceini bul sonra oradaki offsetleri güncel olanlarıyla değiştir çalışma mantığını, algoritmasını incele bu şekilde öğrenebilirsin.
Yanlış mantık açıklaması böyle öğrenilmez çünkü source derliceksen RC'den bi farkın kalmaz.

Konuna gelirsek offsets yapılarını ilk başlarda anlamıyorsan işimiz biraz zor öncelikle Multi-Level-Pointer videosunu izle.
Basit oyunlardaki offsets yapılarına bak örnek olarak şöyle göstereyim.

C++:
LocalPlayer -> 0x10F4F4

class LSEntity
{
  public:
  Vec3 HeadPos; // 0x4
  Vec3 FeetPos; // 0x34
  int health; // 0xF8
};

Bu kodda göstermek istediğim şey bu localplayer içindeki entityler offsetleri oluyor ReClass ile incelersen daha iyi anlarsın olmadı baktın gene anlamadın.
Bununla alakalı video çekmiştim onada bakabilirsin

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Yanlış mantık açıklaması böyle öğrenilmez çünkü source derliceksen RC'den bi farkın kalmaz.

Konuna gelirsek offsets yapılarını ilk başlarda anlamıyorsan işimiz biraz zor öncelikle Multi-Level-Pointer videosunu izle.
Basit oyunlardaki offsets yapılarına bak örnek olarak şöyle göstereyim.

C++:
LocalPlayer -> 0x10F4F4

class LSEntity
{
  public:
  Vec3 HeadPos; // 0x4
  Vec3 FeetPos; // 0x34
  int health; // 0xF8
};

Bu kodda göstermek istediğim şey bu localplayer içindeki entityler offsetleri oluyor ReClass ile incelersen daha iyi anlarsın olmadı baktın gene anlamadın.
Bununla alakalı video çekmiştim onada bakabilirsin
Haklısın, çok da bilgimin olduğu bir konu değil kimse yorum yapmayınca en azından bir nebze olsun yardım etmek adına böyle bir yorum yaptım ama senin dediklerin çok daha doğru görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...