C# Datagridview Formlar arası veri aktarma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Fotoğrafta da göründüğü gibi form2 de ki datagridview de bulunan bir veriye tıklandığında o verinin form 1 de ki textboxta yazmasını istiyorum uğraştım fakat başaramadım yardım eder misiniz

11123.PNG
Ekran 2312321312.PNG

Post automatically merged:

Ayrıyetten şu şekilde veriyi string ifadelerde tutuyorum şu şekilde sadece form 1 e aktarması kaldı
cvxvc.PNG

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
form1 ve form2 arasında iletişim kurabiliyormusun ? yani form2de butona basıldıgında form1deki textboxa erişebiliyomusun ? eğer sorunun buysa Program Classına, Form frm1,frm2; ekle sonra formlar oluşturulduktan sonra bu değişkenlere ata. böylece 2 form arasında iletişim kurabilirsin.

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
form1 ve form2 arasında iletişim kurabiliyormusun ? yani form2de butona basıldıgında form1deki textboxa erişebiliyomusun ? eğer sorunun buysa Program Classına, Form frm1,frm2; ekle sonra formlar oluşturulduktan sonra bu değişkenlere ata. böylece 2 form arasında iletişim kurabilirsin.

Ss lerde telefon numaraları var sıkıntı olmaz mı o ?

Onaylı Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
sslerde isimler hariç hepsi random
Post automatically merged:

Program classına eklemedim ama form 2 de public alanına form 1 i tanıttım form 2 den form1 deki textboxa erişebiliyorum ama frm1.txtAd=Adi; yaptığımda textboxun içi dolmuyor boş kalıyor

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
örnek proje hazırladım basitce.
nerelerde ne yaptıgıma dikkatlice bakarsan yapabileceğini umuyorum ve datagridviewin SelectionModunu FullRowSelect olarak değiştirirsen yaptığın işe daha uygun olacaktır.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

8bsnjzxg.png

Onaylı Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Teşekkür ederim uğraştırdık akşam akşam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...