C++ dilinde bir hile yazmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kolay anlamanız için size valoranttan örnek vereceğim. Yazmak istediğim hile valorantta her harita için farklı bir hareket kaydetmek ve bunu istediğim zaman bir tuş ile kapatıp açabilmek. Daha sade bir dille bind haritasında saldıranlar tarafında C uzun kısmından yürümesini daha önceden kaydedip oyunda o harita geldiğinde kaydettiğim hareketleri yapmasını sağlamak. Mesela ascent haritası geldi diyelim. Daha öncesinde 5 defa en başta zıplamayı kaydettiysem oyunda o harita geldiğinde de bu program o hareketleri yapsın istiyorum. Bunu ufak bir rat oyunu için tasarlamak istiyorum sadece kolay anlaşılması için güncel bir oyundan örnek verdim. Öncesinde kayıt edilen hareketleri anlık olarak karakterinize yaptırmak ne kadar zor olabilir?

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Elbetteki mümkün olur. Fakat bunu oyunlara entegre edebilmek asıl mesele. Teknik bilgi kısmında maalesef yokum ama soru bi hayli ilgimi çekti. İnşallah arkadaşlarımız yardımcı olacaktır size.

4FORTIORI
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Rampage'nin çok ucuz bir klavyesi vardı bende. Üzerinde macro tuşları vardı. Genelde lolde kullanıyordum valo'da ise raze ile uçup kaçıyordum nokta hatasız çalışıyordu

Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Elbetteki mümkün olur. Fakat bunu oyunlara entegre edebilmek asıl mesele. Teknik bilgi kısmında maalesef yokum ama soru bi hayli ilgimi çekti. İnşallah arkadaşlarımız yardımcı olacaktır size.
ne zamandır aklımda ama bakalım umarım gerekli geri dönüşleri alırım

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Klavye + fare inputlarını kontrol eden, bu haraketleri kaydedebileceğin bir buton, ve bu hareketleri tekrarlaması için bir buton kullanabilirsin. Klavye fare inputlarının yanı sıra farenin kordinatlarını kontrol edecek ve kaydedecek kütüphanede kullanmalısın.

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sana bi fikir vereyim ratın içine makro ekle ve o makroya klavye tuşlarını kaydettir

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Transformice mi o ney ? 😄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...