Üye
C# diliyle gta 5 online 1.46 da hile kodlayabilirmiyim veya parayla kodlayabilecek varsa yorum atabilirmi ?
para ile kodlarmısın ?c++ ile kodlayabilirsin dll olarak
recovery menune istiyorsun
forumda bu tarz şeyler yasakpara ile kodlarmısın ?
para hiçbir yazılım yapmampara ile kodlarmısın ?
peki ne için yaparsın ?para hiçbir yazılım yapmam
recovery mod menuPython İle De Yapılabilir Ne Tür Bir Hile İstiyorsun ?
duapeki ne için yaparsın ?
Post automatically merged:
recovery mod menu
Birşey sormak istiyorum. Gerçekten bu yorumu neye dayanarak yazdın ? Yani ne biliyorsun bunu dedin ? Programların çıktısı c++ olunca bu bir hile değildir ban atamazsın , c# olunca banla bunu mu oluyor ? Biliyorsanız konuşun bilmiyorsanız konuşmayın. İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz.c# ıle kodlayamazsın kodlasanda ban yersın [hıc kodlama daha iyi] kodlucaksan c++ bılıyosan ordan kodla
c#nın fonksıyonları c++ kadar genıs degıl gta 5 algılayabılırBirşey sormak istiyorum. Gerçekten bu yorumu neye dayanarak yazdın ? Yani ne biliyorsun bunu dedin ? Programların çıktısı c++ olunca bu bir hile değildir ban atamazsın , c# olunca banla bunu mu oluyor ? Biliyorsanız konuşun bilmiyorsanız konuşmayın. İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz.
Gerçekten komik duruma düşüyorsunuz. Bence programlama konuları altında yorum yapmayın. Ne yazsam diye düşündüm adeta. Gerçekten yorum yazmaya değecek bir cevabınız yok. Sanırım yaşınız ufak. Bir büyüğün olarak söylemek istiyorum bol bol araştırma yap. Uygulama yap. Meraklıysan bu memory hack işlemlerine yazılım dilinin bu konudaki yerine ve önemine bak. Sende anlayacaksın demek istediğimi. İyi akşamlar.c#nın fonksıyonları c++ kadar genıs degıl gta 5 algılayabılır