Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Merhabalar ilk öncelikle, ben bir hile geliştiricisiyim hilemi C# dilinde yazıyorum ve son zamanlarda hile yapmam zorlaştı bu nedenle aylardır üzerinde çalıştığım bypassı geliştirdim bypass C++ dilinde ve dll biçiminde, C# hilemin içinde injector de mevcut oto olarak dll i Windows klasörüne çıkartıyor ve İnjecte ediyor ama dll bulunursa emeklerim boşuna gidecek düşmanlarım var ve çalmaya çalışıyorlar bir kaç önlem aldım onlarda şunlar aynı anda 1000 tane dll cikartiyorum hepsi aynı boyutta Sys01 diye başlıyor karmaşık şekilde Sys0836 gibi 1000 tane çıkartıyor 999 tanesi sahte 1 tanesi gerçek import edilen dll Ler Process Hacker gibi programlar ile görülüyor o nedenle denetim masasını kontrol ettiriyorum process hacker ve yasaklı program varsa hileden oto ban atıyor ve açık programlari denetleyen bir sistemim de var ancak buna rağmen bulunabilir şekilde dll e hwid doğrulama yada mac doğrulama sistemi nasıl yapabilirim yani dll İnjecte olduğunda oyunun içinde çalıştıği ilk anda serverde ki kayıtlı Mac veya hwid leri kontrol edecek İnjecte edilen PC ile uyusmuyorsa oyunu yada bilgisayarı kapatacak birşey yapmak istiyorum yardımcı olabilecek var mı bu konuda tesekurler.

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Henüz çözüme ulaşamadıysan

DC profilim : Yasin#0443

Yardımcı olmaya çalışayım. (DC'den yazdığında forumdan pm yolla dc nickini ona göre cevap yazayım.)

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
O dedigin baya bi zor dll e o dedigini yapmak için assembly,hex bilmen gerekiyor bunun yerine dll e vm protect ekle ve uzaktan kapatma ekleyebilirsin

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Henüz çözüme ulaşamadıysan

DC profilim : Yasin#0443

Yardımcı olmaya çalışayım. (DC'den yazdığında forumdan pm yolla dc nickini ona göre cevap yazayım.)
ekledim hocam Retex#2944 valorant ile ilgileniyorsaniz ufak bi sorum olacak

Banlı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ümit aşkım o sistem kolay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...