12 Eki 2017 #1 xAlone X Onaylı Üye Katılım 3 Ağu 2017 Mesajlar 61 Tepki puanı 11 Yaş 28 8 HİZMET YILI merhaba beyler bi proje üzerinde çalışıyorum yapmak istediğim şey "DWORD x = label1->text;" ama hata veriyor dwordun değerini labelden aldırmanın başka bir yolu varmı ?? Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
merhaba beyler bi proje üzerinde çalışıyorum yapmak istediğim şey "DWORD x = label1->text;" ama hata veriyor dwordun değerini labelden aldırmanın başka bir yolu varmı ?? Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
13 Eki 2017 #2 batuhankz B Üye Katılım 12 Eki 2017 Mesajlar 30 Tepki puanı 1 Yaş 27 8 HİZMET YILI halla halla :/ eğer c++ değilde c# olsaydı direk label1.text; olarak değiştirin derdim ama fikrim yok şuan
halla halla :/ eğer c++ değilde c# olsaydı direk label1.text; olarak değiştirin derdim ama fikrim yok şuan
13 Eki 2017 Moderatör #3 `XMaze^^ X #Ri Coder Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 1,111 Çözümler 2 Tepki puanı 2,542 Ödüller 12 Yaş 9 10 HİZMET YILI stringstream ile yada atoi ile yapabilirsin int test = std::atoi(text);
7 Kas 2017 #4 microengine M Üye Katılım 7 Kas 2017 Mesajlar 14 Tepki puanı 2 Yaş 29 8 HİZMET YILI merhaba, c++ da CLI(.NET) kullanıyorsun gördüğüm kadarıyla şu işine yarar: DWORD value = (DWORD)Convert::ToInt32(Label1->Text); Namespace: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Assembly: mscorlib (in mscorlib.dll)
merhaba, c++ da CLI(.NET) kullanıyorsun gördüğüm kadarıyla şu işine yarar: DWORD value = (DWORD)Convert::ToInt32(Label1->Text); Namespace: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Assembly: mscorlib (in mscorlib.dll)