omertrans505
Efsane Üye
Minecraft kalıcı pointer bulma başlıklı bir videoyu izledim. onu pointer bulabiliyor. wolftü denedim 0 sonucu çıktı.Minecraft'a Pointer Bulmak Zor Diye Biliyorum Bi Ara Arkadaş Vardı Oda Denedi Minecraft İçin Ama Bulamadı
Acaba Anti Cheatten Dolayı Olabilir Mi Kalıcı Adrese Ulaşmanı Engelliyor Olabilir.Minecraft kalıcı pointer bulma başlıklı bir videoyu izledim. onu pointer bulabiliyor. wolftü denedim 0 sonucu çıktı
Steam versiyonu ilk wolftü Classic çıktığında zaman ilk xigncode3 sürüm vardı. (En eski xigncode3 sürüm) o hemen pointer scan ile denedim. 0 çıktı. Güncellemeden sonra 0 çıktı. Bu sorunu Anti cheat kaynaklı olduğu bilmiyorumAcaba Anti Cheatten Dolayı Olabilir Mi Kalıcı Adrese Ulaşmanı Engelliyor Olabilir
bende wolftü classic gözükmüyor steamde bi indirip bakayım tekrardan yapabilirsem sana dmden ulaşacağımSteam versiyonu ilk wolftü Classic çıktığında zaman ilk xigncode3 sürüm vardı. (En eski xigncode3 sürüm) o hemen pointer scan ile denedim. 0 çıktı. Güncellemeden sonra 0 çıktı. Bu sorunu Anti cheat kaynaklı olduğu bilmiyorum
Saolbende wolftü classic gözükmüyor steamde bi indirip bakayım tekrardan yapabilirsem sana dmden ulaşacağım
Undetected Denesen Bile Bulamazsın Adress Anti Cheat Gizliyor Asıl Memory Kısmınıben de aynı dertten muzdaripim dostum undetected c.e. mi kullanıyorsun? pointer bulup kurt hack deneyeyim dedim fakat çalışmadı.
spoofer mi kullanacağız nasıl yapmamız gerekiyorUndetected Denesen Bile Bulamazsın Adress Anti Cheat Gizliyor Asıl Memory Kısmını
xingcode3 Bypass Atman Lazım Çeşitli Videolar Var Bununla Alakalıspoofer mi kullanacağız nasıl yapmamız gerekiyor
EAC Sistemini Bypass Etmek Kolay Değil Artık Millet Kernel Based Cheat Yazıyor Baya Uğraşmak Lazım Öyle 5 10 DK'da Geçilebilen Anti Cheat Olsaydı Şuan Baya Hile YapardıkTürkiye nasıl halledeceğiz
Access etmek için attach istiyor. Onu basınca oyundan atıyor.BRUH moment öyle bir andır ki adrese erişimin engelleniyor dersin XD
Access ettiği şeylere bak sonra tools'dan auto assemble'dan code injection bas o pointer
10 level yaptım bile 0 sonucu çıktı. 11 denemedim. Bugün deneyecegimMax leveli elinden geldiğince yüksek tutmaya çalış. Offset'i az olan adres daha iyidir ama adres bulmak için max leveli yüksek tutmak gerek.
A.C. nedir?Sanırım A.C oyun Adress'lerini NULL'luyor.
ben denedim olmuyorteşekkürler deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?