C.E. Pointer scan sürekli sonuç 0 çıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Yeşil olmayan bir adresi vardı "Pointer scan for this address" seçtim. Pointer taradıktan sonra pointer sonucu 0 çıktı. wolftü ve Minecraft Bedrock (UWP) oyunları ile kaç kez denedim, hala aynı. Kalıcı pointer bulmak istiyorum ancak pointer scan ayarları nasıl yapacağı bilmiyorum.
1615459798020.png

ÇÖZÜM:
6.5 eski sürümlü cheat engine kurdum. denedim. sorunu çözüldü.
1615540668769.png

Son düzenleme:
Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Minecraft'a Pointer Bulmak Zor Diye Biliyorum Bi Ara Arkadaş Vardı Oda Denedi Minecraft İçin Ama Bulamadı

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Minecraft'a Pointer Bulmak Zor Diye Biliyorum Bi Ara Arkadaş Vardı Oda Denedi Minecraft İçin Ama Bulamadı
Minecraft kalıcı pointer bulma başlıklı bir videoyu izledim. onu pointer bulabiliyor. wolftü denedim 0 sonucu çıktı.

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Acaba Anti Cheatten Dolayı Olabilir Mi Kalıcı Adrese Ulaşmanı Engelliyor Olabilir
Steam versiyonu ilk wolftü Classic çıktığında zaman ilk xigncode3 sürüm vardı. (En eski xigncode3 sürüm) o hemen pointer scan ile denedim. 0 çıktı. Güncellemeden sonra 0 çıktı. Bu sorunu Anti cheat kaynaklı olduğu bilmiyorum

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Steam versiyonu ilk wolftü Classic çıktığında zaman ilk xigncode3 sürüm vardı. (En eski xigncode3 sürüm) o hemen pointer scan ile denedim. 0 çıktı. Güncellemeden sonra 0 çıktı. Bu sorunu Anti cheat kaynaklı olduğu bilmiyorum
bende wolftü classic gözükmüyor steamde bi indirip bakayım tekrardan yapabilirsem sana dmden ulaşacağım

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ben de aynı dertten muzdaripim dostum undetected c.e. mi kullanıyorsun? pointer bulup kurt hack deneyeyim dedim fakat çalışmadı.

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ben de aynı dertten muzdaripim dostum undetected c.e. mi kullanıyorsun? pointer bulup kurt hack deneyeyim dedim fakat çalışmadı.
Undetected Denesen Bile Bulamazsın Adress Anti Cheat Gizliyor Asıl Memory Kısmını

Sen zayıfsın çünkü sende nefret eksikliği var
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Sanırım A.C oyun Adress'lerini NULL'luyor.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Is pointer scan working like angry ip scanner ? if not then explain step by step how to use it

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
BRUH moment öyle bir andır ki adrese erişimin engelleniyor dersin XD
Access ettiği şeylere bak sonra tools'dan auto assemble'dan code injection bas o pointer :)

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Max leveli elinden geldiğince yüksek tutmaya çalış. Offset'i az olan adres daha iyidir ama adres bulmak için max leveli yüksek tutmak gerek.

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
BRUH moment öyle bir andır ki adrese erişimin engelleniyor dersin XD
Access ettiği şeylere bak sonra tools'dan auto assemble'dan code injection bas o pointer :)
Access etmek için attach istiyor. Onu basınca oyundan atıyor.

Max leveli elinden geldiğince yüksek tutmaya çalış. Offset'i az olan adres daha iyidir ama adres bulmak için max leveli yüksek tutmak gerek.
10 level yaptım bile 0 sonucu çıktı. 11 denemedim. Bugün deneyecegim
Sanırım A.C oyun Adress'lerini NULL'luyor.
A.C. nedir?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Beyler çok yanlış bilgiler veriyorsunuz, hatanın sebebi anti cheat vs değil zaten oyunda adres arıya biliyorsa zaten geçmiş demektir. Hatanın sebebi kullandığın karakterler (no native characters!!!)

TüRKiŞDaYı
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
knk sil geri yükle bendede öyle oluyodu ama enson sürümü indirecen bide

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...