C# EmguCV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar youtube'da dolaşırken bu kütüphane karşıma çıktı daha öncede görmüştüm her neyse şimdi bu kütüphane insan yüzü vs. tespit edip konum verebiliyor yani sadece insan yüzü değil tanımladığınız objeleri algılayabiliyor ve resmin genişlik uzunluğu verdiğinizde tam konumunu rect olarak veriyor peki bunu hile amaçlı kullanmak olur mu ? örnek veriyorum karşında adam tarıyor bunun görüntüsünü emguCV'ye verip konumunu alcaz resim zaten ekran büyüklüğünde sonra bu konuma c#'ta bi kod vardı mouse'u point olarak çevirebiliyorduk bunla konum versek aim hack kodlasam ne kadar kullanışlı olur ? bu sistemi kodlamaya çalışacağım umarım olur oyuna müdahale etmiyeceğinden dolayı ban durumu olmucaktır da performans olarak bilemiyorum. en kötü mt2 için bot yaparım :D

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Teknik olarak anlattığına göre mümkün. Ama şunu da unutma arkadaki oyun içindeki objeler arasından bunu ayırabilicek mi ve anladığım kadarıyla resim üstündekinu buluyor onu ekranınkini bulmaya adapte edemezsin öncekini process ederken ekranı çevirdiğinde diğerine geçicek rect çizicek süresi olmaz. Aimbot için kullanmak tamamen yanlış olur çünkü kordinat çıkartıp eksilteceğin için hardcoded olur. Oyuna yeni bir karakter geldiğinde veya karakter eğildiğinde hiç bir şey yapamayacak durumda olursun.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
algılaması şu şekilde kararkterin birçok şekilde resmini alcam ayakta eğilirken yatarken kafasını yakından sonra bunları programa vercem ona göre ayırt edecek banada pek sağlıklı gelmedi ama olmadı metin 2 için bot yaparım çok güzel çalışır emguCV ile bot korumasınıda rahatlıkla atlatırım.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Teknik olarak yazılımın gördüğü görüntüyü sende görüyor olursun tabi algın genişse öte yandan bot olarak kullanılabilir örneğin mobil oyunların emülatör versiyonlarında kullanılıyor bu tür yazılımlar (coc, cor) gibi ve mt2 de çoğunluk ejder botu için kullanıyor.

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
her saniye ss alıp bu ssdeki tüm pixelleri kontrol etmek :burnbear: sistemi çok yavaşlatır gibi geliyor bana

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
opencv ile yapılması mümkün. ekranın ortasından 300x300 boyutunda bir görüntü çekilirse kasma sorunu olmaz diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...