Üye
Memory.ReadMemory<bool>((int)Memory.Client + Main.O.netvars.m_bBombPlanted);
kardsm bunlar youtubede varmı baksak bulabıulırmıyızzMerhaba arkadaşlar, bu işte yeniyim. ESP vb. halletim ancak Bomb Timer'ı beceremedim. Offsetlerde "float" türünde ve "bool" türünde 2 veri çekmemiz gerekiyor diye biliyorum. Bunlar: bomba kuruldu mu? ve ne zaman patlayacak? verileri (galiba) kodlarıma bakar mısınız neyi yanlış yapıyorum çok yeniyim.
C#:Memory.ReadMemory<bool>((int)Memory.Client + Main.O.netvars.m_bBombPlanted);
Daha önce hiç float veri çekmemiştim. Bool da dahil. Hata şu => bool türü örtülü olarak int'e çevrilemez.
Hazır kod atar mısınız rica etsem?
kardsm bunlar youtubede varmı baksak bulabıulırmıyızz
Unboxing yapacaksın ondan sonra unboxing int de arastirabilirsinMerhaba arkadaşlar, bu işte yeniyim. ESP vb. halletim ancak Bomb Timer'ı beceremedim. Offsetlerde "float" türünde ve "bool" türünde 2 veri çekmemiz gerekiyor diye biliyorum. Bunlar: bomba kuruldu mu? ve ne zaman patlayacak? verileri (galiba) kodlarıma bakar mısınız neyi yanlış yapıyorum çok yeniyim.
C#:Memory.ReadMemory<bool>((int)Memory.Client + Main.O.netvars.m_bBombPlanted);
Daha önce hiç float veri çekmemiştim. Bool da dahil. Hata şu => bool türü örtülü olarak int'e çevrilemez.
Hazır kod atar mısınız rica etsem?
Eğer internetden kodları hazır olarak aldıysan yani kendin yazmadıysan zaten oyuna girdigin zaman direk farkedilecekdirArkadaşlar ne kadar zor olabilir ki? aranızda illa ki bunu bilen ve yazabilecek kişiler vardır. Rica etsem kodları atabilir misiniz, nasıl yapacağımı değil. Zaten bunu anlayabilmek için kodları anlamam lazım kendim yazabilecek durumda değilim.
Eğer internetden kodları hazır olarak aldıysan yani kendin yazmadıysan zaten oyuna girdigin zaman direk farkedilecekdir
object veri=TİPİBİLİNMEYENBİRDEĞER; //burada TİPİBİLİNMEYENDEĞER ÖRNEK OLARAK GÖSTERİLİMİŞDİR ORADA ASLINDA VERİDEN GELEN DĞER YAZAR .Çok şey bilmiyorum ama junk code ve kodları farklı şekilde yazmayı biliyorum. Elinizde varsa atabilir misiniz?
object veri=TİPİBİLİNMEYENBİRDEĞER; //burada TİPİBİLİNMEYENDEĞER ÖRNEK OLARAK GÖSTERİLİMİŞDİR ORADA ASLINDA VERİDEN GELEN DĞER YAZAR .
veri.GetType();/*Bu metod sayesinde
dd isimli object değişkeninin
içinde sakladığı değişkenin tipini
öğrenebiliriz.*/
Bunu tanımladıktan sonra int yerine veri yazıp dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?