Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1-2 ay önce foruma üye oldum ve forumda bir konu açmıştım Among Us ile ilgili.
Bir dll'in adresini nasıl bulabileceğim hakkında fikrim yoktu .
Fakat basitmiş GetModuleHandle fonksiyonunu kullanarak vb. bla bla yöntemler kullanarak alabiliyorsunuz herneyse .
Kendimi biraz geliştirdiğime inanıyorum ve C# 'tan C++ diline geçmeyi tercih ettim hem hız olarak gerçekten daha hızlı hemde bana göre daha basit ve kendi fonksiyonlarını yazabileceğin güzel bir dil.
Gel gelelim konuya;
Console ve Windows Form olarak hile yapabiliyorum fakat , Oyunun içinde bi GUI göstererek adam istediği ayarları açsın kapatsın istiyorum.
Bunu nasıl yapabilirim birçok yabancı kaynaklı video izledim d3d9 veya DirectX ile GUI tasarlama vb. gibisinden fakat pek anladığım söylenemez.
Eğerki yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
İyi forumlar dilerim.

NOT: ImGui kullan vb. gibisinden öneri yapmayınız internal değil zaten external bir hile yapcağım teşekkürler....

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bu alanda ilgili biriyle konuşabilirsin burda bilgisi olanı sanmam among us hile yapımcısı var loader kısmına bakarsan o kişiyle pm yoluyla konuş rica et

Üye
5 HİZMET YILI
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
D3D Menu Hook'da atabilirsin onun için eskiden tasarlanan menülerde var sade ama işini görür
(Internal'e giriyor ama Internal > External)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...