Üye
Merhaba,Genç Kardeşlerimiz c# Üzerine Kendi Başlarına Bir şeyler Yapmaya Çalışıyorlar... Temelleri Yok Youtube'den Sağdan Soldan Gördükleri Kadarıyla.
Bende Forumu Gezerken Genelde Başlangıç Seviyesinden Düşük Arkadaşların Genelde Takıldıkları Yerleri İnceledim ve En Çok Gördüğüm 2 Konu Üzerine Basit Bir Çalışma Yaptım.
Bu Postu c# Kategorisini İnceledikçe Güncelliyicem ve bir c# yenibaşlayanlar için bilgi deposuna dönüştüreceğim elimden geldikçe..
15.07.2019 - Form1 de login olup form2 ye geçme.
15.07.2019 - İnternetden Dosya İndirme
15.07.2019 Hardware İd Öğrenme ve Veritabanında Sorgulama(Sunucusu Olmayan Arkadaşlar İçin Ücretsiz Mysql Server :
Rar Halinde Açık Kaynaklı Şekilde 15.07.2019 Tarihli Uygulama
Virustotal :
İndirme :
Forumda Gezdikçe Arkadaşların Sorunları Üzerine Eklemeler Yapıp Postu Güncelleyeceğim.
Bende Forumu Gezerken Genelde Başlangıç Seviyesinden Düşük Arkadaşların Genelde Takıldıkları Yerleri İnceledim ve En Çok Gördüğüm 2 Konu Üzerine Basit Bir Çalışma Yaptım.
Bu Postu c# Kategorisini İnceledikçe Güncelliyicem ve bir c# yenibaşlayanlar için bilgi deposuna dönüştüreceğim elimden geldikçe..
15.07.2019 - Form1 de login olup form2 ye geçme.
15.07.2019 - İnternetden Dosya İndirme
15.07.2019 Hardware İd Öğrenme ve Veritabanında Sorgulama(Sunucusu Olmayan Arkadaşlar İçin Ücretsiz Mysql Server :
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
)Rar Halinde Açık Kaynaklı Şekilde 15.07.2019 Tarihli Uygulama
Virustotal :
Giriş Yap
İndirme :
Giriş Yap
Forumda Gezdikçe Arkadaşların Sorunları Üzerine Eklemeler Yapıp Postu Güncelleyeceğim.