C++ gercek aow adresini nerden bulabilriim?

SCRİPTT

Süper Üye
Katılım
13 Şub 2018
Mesajlar
627
Beğeni Puanı
106
Puanları
43
Yaş
22
Arkadaslar merhaba pubg mobile hile yapmayi düsünüyorum ama c++ da gercek pid adresini bulucagimi bilmiyorum mesala process hacker da bulmak cok kolay ama bunda process nasil tanimlayacagimi bilmiyorum mesala söyle yapsam olurmu
hProcess = pid + "aow.exe";
Biri bana detayli acikliyabilirmi özellikle @LeftSpace @nader11ndeu
 

CaptainMemory

Onaylı Üye
Katılım
2 Şub 2017
Mesajlar
322
Beğeni Puanı
100
Puanları
243
Yaş
23
Hayır o şekilde olmaz ancak cpu ve mem kullanım oranına göre alabilirsin asıl exenin değerleri diğerine göre daha fazla
 

AK47xx

Üye
Katılım
13 Ağu 2019
Mesajlar
2
Beğeni Puanı
0
Puanları
1
Yaş
24
Anyone have Player sig and health offset?
 

Üst Alt