teşekkürlerBaşarılarının Devamını Dilerim Sayende C# Öğrenicem galiba video bekliyorum
teşekkürlerGüzel anlatıyorsun anlatı şeklini beğendim ağzına sağlık
1- gerkeksiz string yok veri tabanına giriş yapc ağımızda bu stringler çok işimize yarıyacak o yüzden 2 - tema tasarımına girersem video süresi çok uzarGereksiz String Değerleri Mevcut, Tema Konusunda Yetersiz ve HWID Logın Sistemide Kullanabilirsin Fakat Şuanda Hiç Fena Değil![]()
ne tarzda bir oyun kanalımda survival oyun yapımı var yakında korku oyunu yapımındada başlıcam veya hangi oyun motoruna oyun yapıyım mesela unity ilemi yapam bu oyunuMoruq Bi İsteğim Olucak Şu Kod Yerini Detaylı Gösterip Kısa Bir Oyun Nasıl Yapılır Onun Videosunu Çekermisin
teşekkürlerAga Bence Yok Gayet Başarılısın
bunu cidden sen yaptıysan güzel olmuş ellerine sağlık ben temelini gösterdim bu sisteminBende bu şekilde yapmıştım.
Kodları elimde yok uzun zaman oldu speech recognition ile yapabilirsinKodlaması Varmı ?
önemli değilSüpersin Yaptıklarını Seni Takip Ederek Yaptım.
Sonra Form 2 Eklemiştin Bende Ona Kendimde Hile Kodladım.
İyiki Varsın.![]()
yaparız daha başlangıçHocam biraz daha zor şeyler bekliyorum. Ama bilmeyenler için yararlı.
sorun değil başka görünümlü birtanesini buldum hatta kodlamayı değiştirebilecek kişi veya kişiler varsa upload ile gönderirimKodları elimde yok uzun zaman oldu speech recognition ile yapabilirsin