ExMarleyJR' Alıntı:Güldürdün :QWÇE:Qew:ÇQEW
Noob*' Alıntı:ExMarleyJR' Alıntı:Güldürdün :QWÇE:Qew:ÇQEW
Gui ne işte diyoz
Noob*' Alıntı:C# mı ne anlamadımki o yüzden ben düzden c++ desim
O yüzdenmiu güldün ?
exBrowser' Alıntı:GUİ = Graphical user interface anlamına gelir yani senin o listbox, combobox,checkbox bunların hepsi gui'dir bunların kodunu yazarsan gui yapmış olursun hazır guiler ise
OshGui,
ImGui,
CeGui,
Nuklear(ImGui Theme Edit :d)
void SelectionButton(char ** var, int function, int x, int y, LPDIRECT3DDEVICE9 pDevice)
{
char Text[80];
sprintf_s(Text, "%s", var[function]);
DrawString("<", x + 1, y - 9, Grey, 1, pDevice);
Rectangle(x - 6, y - 6, 12, 12, Menu_rectangle, pDevice);
Rectangle(x - 7, y - 7, 14, 14, Menu_special, pDevice);
DrawString(Text, x + 37, y - 9, White, 1, pDevice);
DrawString(">", x + 73, y - 9, Grey, 1, pDevice);
Rectangle(x + 67, y - 6, 12, 12, Menu_rectangle, pDevice);
Rectangle(x + 66, y - 7, 14, 14, Menu_special, pDevice);
}
SelectionButton(ClassX , X + 7, Y + 37, extra1, pDev);
SEN BUNU ŞİMDİ GUİ Mİ SANIYON ? .Qweç:qwçE:qwEÇ:Noob*' Alıntı:exBrowser' Alıntı:GUİ = Graphical user interface anlamına gelir yani senin o listbox, combobox,checkbox bunların hepsi gui'dir bunların kodunu yazarsan gui yapmış olursun hazır guiler ise
OshGui,
ImGui,
CeGui,
Kod:void SelectionButton(char ** var, int function, int x, int y, LPDIRECT3DDEVICE9 pDevice) { char Text[80]; sprintf_s(Text, "%s", var[function]); DrawString("<", x + 1, y - 9, Grey, 1, pDevice); Rectangle(x - 6, y - 6, 12, 12, Menu_rectangle, pDevice); Rectangle(x - 7, y - 7, 14, 14, Menu_special, pDevice); DrawString(Text, x + 37, y - 9, White, 1, pDevice); DrawString(">", x + 73, y - 9, Grey, 1, pDevice); Rectangle(x + 67, y - 6, 12, 12, Menu_rectangle, pDevice); Rectangle(x + 66, y - 7, 14, 14, Menu_special, pDevice); }
ben bunu
Kod:SelectionButton(ClassX , X + 7, Y + 37, extra1, pDev);
Böle kodladım fakat inject ettiğim zaman durduruldu diyor.
ben bunu gui sanmıyorum gui farklı türde kodlanıyor böle değil ben farklı şekilde birşey eklemeye çalışıyorum .ExMarleyJR' Alıntı:SEN BUNU ŞİMDİ GUİ Mİ SANIYON ? .Qweç:qwçE:qwEÇ:Noob*' Alıntı:Kod:void SelectionButton(char ** var, int function, int x, int y, LPDIRECT3DDEVICE9 pDevice) { char Text[80]; sprintf_s(Text, "%s", var[function]); DrawString("<", x + 1, y - 9, Grey, 1, pDevice); Rectangle(x - 6, y - 6, 12, 12, Menu_rectangle, pDevice); Rectangle(x - 7, y - 7, 14, 14, Menu_special, pDevice); DrawString(Text, x + 37, y - 9, White, 1, pDevice); DrawString(">", x + 73, y - 9, Grey, 1, pDevice); Rectangle(x + 67, y - 6, 12, 12, Menu_rectangle, pDevice); Rectangle(x + 66, y - 7, 14, 14, Menu_special, pDevice); }
ben bunu
Kod:SelectionButton(ClassX , X + 7, Y + 37, extra1, pDev);
Böle kodladım fakat inject ettiğim zaman durduruldu diyor.
Noob*' Alıntı:ben bunu gui sanmıyorum gui farklı türde kodlanıyor böle değil ben farklı şekilde birşey eklemeye çalışıyorum .ExMarleyJR' Alıntı:SEN BUNU ŞİMDİ GUİ Mİ SANIYON ? .Qweç:qwçE:qwEÇ:
ExMarleyJR' Alıntı:Noob*' Alıntı:ben bunu gui sanmıyorum gui farklı türde kodlanıyor böle değil ben farklı şekilde birşey eklemeye çalışıyorum .
zaten bu kod dizisini gui bir sourcede kullanamazsın anca düzenleyip kullanabilirsin
bu kod dizisi directx bir source'de çalışır
Noob*' Alıntı:ExMarleyJR' Alıntı:zaten bu kod dizisini gui bir sourcede kullanamazsın anca düzenleyip kullanabilirsin
bu kod dizisi directx bir source'de çalışır
işte bende onu diyorum şuan attığım directx zaten , diyorumki nerde hata var sen diyonki bunu gui mi sanıyorsun.
ExMarleyJR' Alıntı:Noob*' Alıntı:işte bende onu diyorum şuan attığım directx zaten , diyorumki nerde hata var sen diyonki bunu gui mi sanıyorsun.
yaw ne kadar mal mal konusuyon kardeş konu başlığında gui diyosun konuda directx diyosun
gelmiş bide boş yapıyosun
exBrowser' Alıntı:GUİ = Graphical user interface anlamına gelir yani senin o listbox, combobox,checkbox bunların hepsi gui'dir bunların kodunu yazarsan gui yapmış olursun hazır guiler ise
OshGui,
ImGui,
CeGui,
patron bu oshgui kullanmayı deniyorum şimdi kendi menümü tasarladım sonra ne yapmalıyım bir küçük kısaca anlatırmısın ?LeftSpace' Alıntı:exBrowser' Alıntı:GUİ = Graphical user interface anlamına gelir yani senin o listbox, combobox,checkbox bunların hepsi gui'dir bunların kodunu yazarsan gui yapmış olursun hazır guiler ise
OshGui,
ImGui,
CeGui,
Imgui
oshgui
bunları denedimde CEGUİ NE *** sende baya bi aramışın demekki :ASD:ASD:ASD:ADS:
LeftSpace' Alıntı:exBrowser' Alıntı:GUİ = Graphical user interface anlamına gelir yani senin o listbox, combobox,checkbox bunların hepsi gui'dir bunların kodunu yazarsan gui yapmış olursun hazır guiler ise
OshGui,
ImGui,
CeGui,
Imgui
oshgui
bunları denedimde CEGUİ NE *** sende baya bi aramışın demekki :ASD:ASD:ASD:ADS: