C++ piyasada az mı kullanılmaya başlandı öyle bi kaç tane makale gördüm ve bende yeni başlayacağım için kararsız kaldım veya C++ yerine ne öğrenmeyelim yazılıma kodlamaya iyice hakim olmak için siz ne önerirsiniz iyi forumlar...
ben her hangi bir oyunda esp dedigim yanı radar hilesi kodlamak istiyorum nasıl yapılır o.. biraz tavsiye yada yardımcı olurmusunmicrosoft visual de çok işe yarıyor oyun hilesi kodlarken bende denemiştim zamanında herkesin öğrenmesi gereken bişey bence
kanka youtube da videoları var nasıl yapılacağının örn wlftm hile kodları yaz karşına çıakrben her hangi bir oyunda esp dedigim yanı radar hilesi kodlamak istiyorum nasıl yapılır o.. biraz tavsiye yada yardımcı olurmusun
onu bilmiyorum ama buradan chs bin obj c+ larına ulaşbilirsintamam kanka yanı o zaman visualı indirip kodu eklıyoruz oluyor dıyorsun.. ama ben o kodları nasıl yaparı hazır kod ekleme degilde kodun kendisini ben yapmak istiyorum
ne demek bildiklerim bu kadarbende sen biliyon zannettim herseyin için sagol kanka
Genel olarak bi kodlama dili yok mudur?ne yapacağına göre değişir.
bende sen biliyon zannettim herseyin için sagol kanka
tavsiyem python kullan hatalarınıda gösterirC++ piyasada az mı kullanılmaya başlandı öyle bi kaç tane makale gördüm ve bende yeni başlayacağım için kararsız kaldım veya C++ yerine ne öğrenmeyelim yazılıma kodlamaya iyice hakim olmak için siz ne önerirsiniz iyi forumlar...
python ile neler yapılabilir açar mısın biraztavsiyem python kullan hatalarınıda gösterir
bwnim önwrim öğrenmenC++ piyasada az mı kullanılmaya başlandı öyle bi kaç tane makale gördüm ve bende yeni başlayacağım için kararsız kaldım veya C++ yerine ne öğrenmeyelim yazılıma kodlamaya iyice hakim olmak için siz ne önerirsiniz iyi forumlar...