Teşekkürler o zaman başlayabilirim bu derse? Amacım oyun geliştirmek olduğu için pek emin değildim bu derse başlayıp başlamama konusundaTemel kavramları öğrenmiş olursun. Youtube'dan da baka baka daha iyi yerlere gelebilirsin.
Teşekkürler bugün başlıyorumTam kodlayamazsın ama temel atarsın videolu anlatımlar dersler izleyerek kendini geliştirirsen yaparsın.:gelisirabii:
Teşekkürler bugün başlıyorum
Sağolİnşallah kısa zamanda öğrenir efsane bir şekilde kodlarsın kardeşim şimdiden başarılar.
Hocam Stardew Valley oyununu ve hikayesini biliyor musun? 5 yılda tek başına bir adamın yaptığı (Çizim bilgisinin bile olmamasına rağmen) ve 12 milyon $'dan fazla hasılat yaptığı bir oyun.Başlamak başarmanın yarısıdır diye boşuna demiyorlar.Oyun kodlamak zor iş hocam böyle eğitimlerle arpa boyu yol alamazsınız ha unity marketinden hazır kodlar modeller ve sesler indirip öyle yapacağım oyunumu diyorsan yaparsın ama gerçekten güzel bişeyler yapmak için animasyonlar,modeller,müzik ve yazılım senin veya ekibinin elinden çıkmalı bu deprtmanlarda görev alacak arkadaşın yoksa hiç bulaşma s*kim sonik android tabanlı 5 taş oyunları yaparak ne para kazanırsın ne şan ne şöhret
lütfen unity den anlamıyorsan konuşma flappy bird yapımı aşırı basit ama milyonlar kazandırdı ağzımı bozmamak için zor tutuyorum sizin gibiler yüzünden insanlar bu işten soğuyor insafsız karfdeşim dc gel sana orda her şeyi anlatam bakma bu andavallara dc varsa özelden yaz sana elimden ne geliyorsa yardım edicemOyun kodlamak zor iş hocam böyle eğitimlerle arpa boyu yol alamazsınız ha unity marketinden hazır kodlar modeller ve sesler indirip öyle yapacağım oyunumu diyorsan yaparsın ama gerçekten güzel bişeyler yapmak için animasyonlar,modeller,müzik ve yazılım senin veya ekibinin elinden çıkmalı bu deprtmanlarda görev alacak arkadaşın yoksa hiç bulaşma s*kim sonik android tabanlı 5 taş oyunları yaparak ne para kazanırsın ne şan ne şöhret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?