Valorant için kullandığım Spooferı nasıl tamamen temizleyebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Öncelikle selamun aleyküm

Ben bundan bi 5 ay öncesinde donanım ban yedim ve bu 3 aylık süreyi beklememek için spoofer satın aldım. Spooferi aldığım ilk dönemlerde her şey iyi güzel hoştu fakat sonra windows update gibi olaylardan dolayı bu spoofer her seferinde sıkıntıya düştü ve benim donanım banım tekrar tetiklendiği için hep 1 ay uzatıldı. Bilgisayarı formatladım ve sürenin geçmesini bekliyorum fakat bilgisayarı formatlasam dahi spoofer kalkmıyormuş. Sizce ben yasağımın kalktığı tarihten sonra bilgisayarda spoofer var diye bir sıkıntıya düşer miyim? Valoranta bu konuyla alakalı uzunca bir ticket attım fakat robot saçma bir mesajla cevap geldi Spoofer sahipleri ise bunun bir problem olmayacağını söylese de kafada soru işaretleri kalıyor elbet. Bu konu hakkında bir fikriniz veya yorumunuz varsa yazarsanız sevinirim.

Ek olarak kullandığım spooferın Önemli Notlar kısmında CCleaner adlı uygulamayı kesinlikle indirmememiz gerektiği yazıyordu, ben bu program ile bilgisayarı temizlesem bana bir faydası olabilir mi acaba? Spoofer kaldırır mı sizce?

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Öncelikle selamun aleyküm

Ben bundan bi 5 ay öncesinde donanım ban yedim ve bu 3 aylık süreyi beklememek için spoofer satın aldım. Spooferi aldığım ilk dönemlerde her şey iyi güzel hoştu fakat sonra windows update gibi olaylardan dolayı bu spoofer her seferinde sıkıntıya düştü ve benim donanım banım tekrar tetiklendiği için hep 1 ay uzatıldı. Bilgisayarı formatladım ve sürenin geçmesini bekliyorum fakat bilgisayarı formatlasam dahi spoofer kalkmıyormuş. Sizce ben yasağımın kalktığı tarihten sonra bilgisayarda spoofer var diye bir sıkıntıya düşer miyim? Valoranta bu konuyla alakalı uzunca bir ticket attım fakat robot saçma bir mesajla cevap geldi Spoofer sahipleri ise bunun bir problem olmayacağını söylese de kafada soru işaretleri kalıyor elbet. Bu konu hakkında bir fikriniz veya yorumunuz varsa yazarsanız sevinirim.

Ek olarak kullandığım spooferın Önemli Notlar kısmında CCleaner adlı uygulamayı kesinlikle indirmememiz gerektiği yazıyordu, ben bu program ile bilgisayarı temizlesem bana bir faydası olabilir mi acaba? Spoofer kaldırır mı sizce?
muhtemelen W-0*0-F-E-R'dan bahsediyorsun reklam olmasn diye sansürledim kanka UNWOOF seçeneği var ???? satın alırken de aldıktan sonra da o CCleaner yüklemeyin yazan yerdeki Talimatlarda da yazıyor bak ben 1.5 ay önce satın alıp kullanmıştım dün itibariyle UNWOOF'ladım makinem eski bilgilerine döndü web sitesinde respoof'a tıklıyorsun eski lisans kodunu girip sana yeni lisans kodu veriyor , o yeni kod ile en güncel Yazılımı indirip UnWoof diyorsun lisans kodu soruyor ilk lisans kodunu giriyorsun bitiyor. ha windows update aldığında ya da işte cclenaer vs. durumlarda da şayet woofer'sa aynı şekilde FİX butonu var onla çözüyorsun sorunu. ve hayır CClenaer ile temizlik yapsan dahi o Spoof kalıntıları durur hatta sonrasında geri dönülemez bir noktaya varırsın unwoof yani spoof'u geri alma işlemini de yapamazısn.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Woofersa unwoof seçeneği var evet, ama zaten kalitesiz dandik bir spoofer ise formatı bırak exeyi silsen yeterli. Onun dışında format atarak zaten temizlemişin. Değiştirdiği sistem değişkenleri harici onlar tekrar gelmeyecektir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
spoofer hiç kullanmadım biosunu güncellersen de hwid ban kalkıyor aga

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Evet wooferdan bahsediyorum bana unwoof seçeneği yok dediler acaba yardımcı olabilme imkanınız var mı?

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
muhtemelen W-0*0-F-E-R'dan bahsediyorsun ****** olmasn diye sansürledim kanka UNWOOF seçeneği var ???? satın alırken de aldıktan sonra da o CCleaner yüklemeyin yazan yerdeki Talimatlarda da yazıyor bak ben 1.5 ay önce satın alıp kullanmıştım dün itibariyle UNWOOF'ladım makinem eski bilgilerine döndü web sitesinde respoof'a tıklıyorsun eski lisans kodunu girip sana yeni lisans kodu veriyor , o yeni kod ile en güncel Yazılımı indirip UnWoof diyorsun lisans kodu soruyor ilk lisans kodunu giriyorsun bitiyor. ha windows update aldığında ya da işte cclenaer vs. durumlarda da şayet woofer'sa aynı şekilde FİX butonu var onla çözüyorsun sorunu. ve hayır CClenaer ile temizlik yapsan dahi o Spoof kalıntıları durur hatta sonrasında geri dönülemez bir noktaya varırsın unwoof yani spoof'u geri alma işlemini de yapamazısn.
Söylediğiniz adımların birebir aynısını yaptım ve unwoof failed hatası aldım discorddan iletişime geçince de unwoof yok diyorlar yani şansa mı bakıyor bu iş anlayamadım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...