C++ hakkında yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
C++ exe açılınca adamın hwidini sitedeki txt ye yazdırmak istiyorum nasıl yapabilirim sitedeki txt olmasada hwidi öğrenmem lazım

ayrıyeten, C++ da bir uygulama yapmak istiyorum ancak şu olayı bir türlü yapamadım. Sitede bir txt açacağım bunun için key ekleyeceğim program bu txt nin içinde yazan keylerden birini girince uygulama işlem yapacak txtnin içinde olmayan birşey yazdığında kendini kapatsın yardım eder misiniz kaynak varsa atar mısınız

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
anlatımın tam olarak yeterli olmamış sanırım.Anladığım kadarıyla kullanıcının hwid adresini program aracılığı ile sunucunda bulunan .txt dosyasına çekmek istiyorsun.Anlatımı kolay yaparsanız alacağınız yardımlarda bir o kadar kolay olur

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Curl kütüphanesi ile request alıp ofstream ile oluşturduğun txt dosyasına yazdırabiliriz bol şans :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostum biraz daha açık konuşsan güzel olurdu

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
biraz daha açıklayıcı anlatırsan yardımcı olabilirz :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
anlatımın tam olarak yeterli olmamış sanırım.Anladığım kadarıyla kullanıcının hwid adresini program aracılığı ile sunucunda bulunan .txt dosyasına çekmek istiyorsun.Anlatımı kolay yaparsanız alacağınız yardımlarda bir o kadar kolay olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...